Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

lowerimg1

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist Luc ten Brinck uit Ulft.
Luc ten Brinck, bekend van de groepen Quiet en Great is na lange tijd weer met eigen werk op pad, met eigen teksten en met eigen muziek. Zichzelf begeleidend komen er alledaagse onderwerpen voorbij, gespeeld in Americana stijl. Maar hij komt dit keer niet alleen. Gerard Hegman komt mee op bas, Gerard Massop op gitaar en mondharmonica en Raimond Surquin op gitaar. En waarschijnlijk zullen er dan ook nog wel wat covers voorbij komen. Het wordt een akoestisch concert, iets wat prachtig kan klinken in dit kerkgebouw. Het beloofd een prachtig concert te worden.
Het concert in de Protestantse Kerk te Silvolde op zondag 17 februari begint om 15:00 uur, de entree prijs is 7 euro. Iedereen is van harte welkom.

Anton Neijland
Protestantse Gemeente Silvolde
0315-631627
06-13440451
a.neijland@planet.nl
pgsilvolde.nl


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Evenementen nieuws, Kerken nieuws, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com