Zondagmiddagconcert in Silvolde met ‘Green Valentine’

lowerimg1

Het eerste zondagmiddagconcert dit jaar wordt ingevuld door Green Valentine. Zij brengen een sfeervol poprepertoire, covers en eigen werk, met jazzy en soulvolle invloeden.
Voorheen speelde Green Valentine als duo, tegenwoordig zijn ze ook inzetbaar als trio.
De bezetting bestaat uit Valentine Reijers (zang, percussie), Joël Groen (piano, gitaar, percussie) en Dayenne Wielheesen (basgitaar, achtergrondzang).
Green Valentine speelt op diverse gelegenheden. Van een intieme bruiloftsceremonie en luisterconcert tot een feest waar gedanst mag worden. Voor het optreden in de Protestante kerk in Silvolde zullen ze de muziek grotendeels akoestisch ten gehore brengen.
De drie leden van het trio zijn afkomstig uit Doetinchem en Arnhem en hebben allen een brede, uiteenlopende muzikale ervaring.
Valentine Reijers (1991) studeerde af aan de opleiding muziektheater aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Ze geeft zang-, dans- en muziektheaterles op diverse muziekscholen en zingt in verschillende bands en projecten.
Joël Groen (1991) studeerde af aan de opleiding muziektherapie op de HAN in Nijmegen. Hij deed daar veel praktijkervaring op met het werken met diverse doelgroepen en volgde de minor creativiteitsontwikkeling. Als drummer, pianist en gitarist is hij actief in verschillende bands. Joël geeft muzieklessen en muziektherapie vanuit zijn eigen praktijk Groen Muziek in Gaanderen.
Dayenne Wielheesen (1988) studeerde af aan het ArtEZ conservatorium in Enschede, met als hoofdvak basgitaar. Ze deed de minors educatie, backingvocals en music management. Als bassiste en backingvocaliste is ze actief in uiteenlopende bands. Dayenne geeft basgitaar-, contrabas- en gitaarles vanuit haar praktijk in Doetinchem.
Het concert op zondag 21 januari begint om 15:00 uur in de Protestantse kerk, de entree prijs is 5 euro. Iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie:
Anton Neijland
Protestantse Gemeente Silvolde
a.neijland@planet.nl
0315-631627
06-13440451


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Kerken nieuws, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met ‘Let us wander

Op zondag 21 oktober komt voor de tweede keer ‘Let us wander’ voor een zondagmiddagconcert naar de ...

Lees meer...

100 jaar Silvolds Belang

Geachte inwoner van Silvolde. In 2019 bestaat Silvolds Belang 100 jaar en dat willen we vieren! Niet dat ...

Lees meer...

Radboud trapt seizoen af met kleurrijk najaarsconcert

Op 14 oktober zal harmonie St. Radboud een kleurrijk najaarsconcert houden in de Eko-theaterzaal van “Ons Pakhuus” ...

Lees meer...

Events By Design

Bij ons kun je terecht voor de totale organisatie van jouw event. Wij regelen alles voor jouw event; ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22 Silvolds Belang

Beste Silvoldenaren, In deze, de laatste Nieuwsbrief van Silvolds Belang in 2017, een kort overzicht van activiteiten in ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com