Zillewoldse Zommerrun

lowerimg1

Beste verenigingsleden,
Graag nodigen wij het verenigingsleven van Silvolde uit voor deelname aan een kleurrijk spektakel: De Zillewoldse Zommerrun op zaterdagavond 20 juni, mede mogelijk gemaakt door NH 1816 Verzekeringen.

Stichting Zillewoldse Zommermarkt organiseert dit jaar voor het eerst een kleurrijk hardloopevenement dwars door het centrum van Silvolde. De doelstelling is om met de opbrengst van dit evenement de aanschaf van enkele AED’s ten behoeve van de Silvoldse gemeenschap te bekostigen. Hoe mooi zou het zijn als alle verenigingen en clubs uit Silvolde zich hier hart/hard voor maken?

Wij hebben een hoofdsponsor gevonden die bereid is om hierin bij te dragen. Twee AED’s zijn hiermee al een feit. Deze hoofdsponsor is Coöperatieve Noordhollandsche van 1816, beter bekend als NH 1816 Verzekeringen. NH 1816 Verzekeringen, een toonaangevende en vooruitstrevende verzekeraar, stelt jaarlijks een budget beschikbaar voor activiteiten met een maatschappelijk karakter. Dit jaar is onder meer de keus gevallen om een bijdrage te leveren aan de Zillewoldse Zommerrun. Als organisatie zijn wij hier natuurlijk erg blij mee. NH 1816 Verzekeringen wordt vertegenwoordigd door Paul Klomberg Assurantiën in Silvolde en Gaanderen.

Wij zouden het erg op prijs stellen als deze uitnodiging bij jullie leden terecht zou komen zodat we op jullie deelname en/of medewerking kunnen rekenen. Natuurlijk is opgave per groep ook mogelijk.

Ren mee met De Zillewoldse Zommerrun!

Zaterdagavond 20 juni om 19.00 uur regent het kleur in Silvolde! Ren mee voor het goede doel en laat je bestrooien met kleuren, laat je meevoeren door de muziek en laat je aanmoedigen door het publiek.

In 2 rondes van elk 2,5 km passeer je kleurpunten, muziekpunten en ren je zelfs een gedeelte indoor, laat je verrassen en geef je op. Kinderen, volwassenen, beginnend en ervaren sporters, iedereen kan meedoen! En natuurlijk finishen we met z’n allen centraal op de Markt in Silvolde waarna we swingend de avond in gaan met muziek van Henk Pouwels & Forrest Street Project.

Inschrijven kan op onderstaande adressen en tijdstippen. Op vrijdag 5 juni 2015 sluit de inschrijving of eerder als het maximum aantal deelnemers van 300 is bereikt.

De inschrijfkosten bedragen € 10,00 per persoon, contant te voldoen bij inschrijving.
Pinnen is niet mogelijk.

Voor verzekerden bij Paul Klomberg Assurantïën is er een speciale actie. De eerste honderd personen mogen gratis deelnemen. Voorwaarde is dan wel dat je verzekerd bent bij Paul Klomberg Assurantiën en dat je je bij Paul Klomberg Assurantiën in Silvolde of Gaanderen inschrijft.

Je kunt je op de volgende locaties en tijden inschrijven:

– Café ’t Molentje en/of Café ‘t Centrum: dinsdag t/m vrijdag van 19.00 tot 23.00 uur.
– Paul Klomberg Assurantiën te Silvolde: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur en dinsdag en donderdag van 19.00 uur tot 20.00 uur.
– Paul Klomberg Assuratiën te Gaanderen: woensdag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur

Bij inschrijving gaat de deelnemer akkoord met de algemene voorwaarden vermeld op onze site.


Vrijdagavond 19 juni 2015 kunnen tussen 19 uur en 21 uur het shirt en de zonnebril worden afgehaald. Je moet dan wel de inschrijfkaart meenemen, die je bij de inschrijving hebt ontvangen. Hieronder staan de locaties waar de spullen afgehaald moeten worden.

Degenen die zich bij ’t Molentje hebben ingeschreven kunnen bij ’t Molentje het shirt en de zonnebril afhalen.

Degene die zich bij Paul Klomberg Assurantiën in Silvolde of Gaanderen en bij ’t Centrum hebben ingeschreven kunnen het shirt en de zonnebril afhalen bij ’t Centrum.

Of help mee met De Zillewoldse Zommerrun!
Ben je niet van het (hard)lopen maar draag je dit spektakel wel een warm hart toe? Geef je dan op als vrijwilliger bij een van de kleurpunten. We hebben mensen nodig die op verschillende punten langs de route de renners bestrooien met het gekleurde poeder, let hierbij wel op dat ook jij helemaal onder de kleuren komt te zitten. Ook hier is het mogelijk om je met een groep op te geven die dan bij elkaar wordt geplaats. Geef dit duidelijk aan bij je aanmelding als vrijwilliger. Opgeven als vrijwilliger kan via: zommermarkt@gmail.com o.v.v. ‘vrijwilliger’.

De algemene voorwaarden en meer info vind je op www.zillewoldsezommermarkt.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Robert Saalmink via zommermarkt@gmail.com

Laat de Zillewoldse straten kleuren en geef je op!

Met vriendelijke groet,
Organisatie Zillewoldse Zommerrun,
Erik, Ed, Robert, Suzanne


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Bedrijven in Silvolde, nieuws, Verenigingen. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Harmonie St. Radboud uit Silvolde sluit jaar af met ‘Kerstspektakel’

Op zondag 23 december organiseert harmonie St. Radboud een echt Kerst Spektakel in ‘Ons Pakhuus’ te Silvolde. ...

Lees meer...

100 jaar Silvolds Belang

Geachte inwoner van Silvolde. In 2019 bestaat Silvolds Belang 100 jaar en dat willen we vieren! Niet dat ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com