Zillewoldse Zommermarkt 17 juni 2012 Silvolde

Thema: Zwoel Zillewold

Dit jaar wordt de Zillewoldse Zommermarkt  voor de 25ste keer georganiseerd, reden voor een bijzonder festijn. Het programma heeft als thema: Zwoel Zillewold. Het begint op zondag 17 juni om 12.00 uur op de Markt.

Deelnemers die het thema ‘Zwoel Zillevold’ nader invullen, zijn o.a. BooomBassTic! met een opzwepende show met prachtig gevederde danseressen en de Dance Company Salsa Conquista. En wat te denken van de paaldanseressen Elisa-Jo en Chris? De Larmoyantjes brengen tranentrekkende  smartlappen en van eigen bodem komt de Isala Band, met leerlingen en oud-leerlingen van het Isala College. Het feestprogramma wordt gepresenteerd door ‘Bep van de felicitatiedienst’

Kortom: de Zillewoldse Zommermarkt staat voor zang en dans, voor lekker snuffelen op de braderie en voor veel gezelligheid op de Markt.

BooomBassTic!:


BooomBassTic! is Booming. De leden van de band hebben zeer diverse percussie-ervaring uit diverse sambabands, o.a. Japanse Taiko, Djembé, Afrikaanse drumming etc.

Dance Company Salsa Conquista


‘Salsa Conquista’ behoort tot de top-2 dansscholen van Nederland. In mei 2011 werden zij 2e tijdens het ‘NK Salsa’. De docenten van Salsa Conquista zijn zowel nationaal en internationaal actief..

Paaldanseressen Elisa Jo en Chris


Elisa Jo heeft een eigen paaldansschool. Ze behaalde diverse ereplaatsen als paaldanseres in binnen- en buitenland.  Ze trad eerder op bij Vrienden van Amstel Live, Live38, Innercity en Mysteryland. Samen met Chris, instructrice in haar paaldansschool,  treden ze zowel solo en als duo op tijdens de Zwoele Zillewoldse Zommermarkt.

Larmoyantjes


Dit muzikale driemanschap is sterk in ‘vergeten’ smartlappen. Vader en zoon Gerhard en Erik Plageman worden aangevuld met Jos Kock. Vader Gerhard is dirigent/muziekdocent, zoon Erik is musicalperformer en Jos werkt als gehandicaptenbegeleider.

Isalaband

De Isalaband wordt gevormd door leerlingen en oud-leerlingen van het Almende College, locatie Isala. Onder leiding van Inge Neijenhuis en Jan Lievers zorgen zij voor een feestelijke muzikale omlijsting..

Bep van de felicitatiedienst

Het 25-jarig jubileum van de Zillewoldse Zommermarkt is een felicitatie waard. En wie is daarvoor geknipt? Dat is Bep van de felicitatiedienst.

Zie ook: www.zillewoldsezommermarkt.nl


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, nieuws met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com