Zillewoldse Koningsmarkt veroorzaakt Oranjekoorts in Silvolde

lowerimg1

In Silvolde heerst weer oranje koorts onder de vele vrijwilligers die al weer druk zijn met de voorbereidingen van de ‘Zillewoldse Koningsmarkt’ op vrijdag 27 april, ook wel Koningsdag. Ook dit jaar blaast muziekvereniging Excelsior om 8 uur ’s morgens weer vanaf de kerktoren de reveille. En om 9 uur starten de vele activiteiten rondom de Protestantse Kerk en naastgelegen parkeerplaatsen. Er is een kleedjesmarkt voor de kinderen. Daarnaast is er een grote brocante- en rommelmarkt verdeelt over vele verschillende kramen. Mooie prijzen zijn er te winnen met het Rad van Avontuur en er is een springkussen voor de kinderen. De vrijwillige brandweer Silvolde komt ook weer naar de Koningsmarkt, dit keer met een sloopauto waar in ‘geknipt’ kan worden. Daarnaast zijn er enkele brandweerdemonstraties. En natuurlijk zijn er koffie, thee en andere versnaperingen. Kinderen kunnen zich nog aanmelden voor de kleedjesmarkt via het mailadres koningsmarkt@gmail.com.
Silvolde kleurt weer oranje op Koningsdag met een 4e editie van de ‘Zillewoldse Koningsmarkt’ op het plein rondom de Protestantse kerk.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Kerken nieuws, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com