Wonion – Woning huren in Silvolde

Wonion is een ambitieuze wooncorporatie met circa 65 medewerkers. Wij verhuren zo’n 4000 woningen in de gemeente Oude IJsselstreek. De naam Wonion is een samentrekking van Wonen, Nieuw en Ondernemend. Drie kernbegrippen waarmee wij u van dienst willen zijn.

Wonion heeft verschillende woningtypen waaronder appartementen zonder lift, gezinswoningen, levensloopappartementen, levensloopwoningen, seniorenappartementen, seniorenwoningen, zorgappartementen en zorgwoningen.

Het is belangrijk dat de woningen betaalbaar blijven. Het grootste gedeelte van onze woningen (96%) blijft onder de huurprijs van € 548 en is bereikbaar voor huurtoeslagontvangers.

Optimale leefomgeving
Wonion levert huisvesting en diensten aan mensen en instellingen in en om de gemeente Oude IJsselstreek, met aandacht voor wonen, zorg en welzijn. Deze woningcorporatie doet meer dan alleen het beheren en onderhouden van het onroerend goed. Wonion participeert ook in diverse projecten en activiteiten die eraan bijdragen dat mensen comfortabel en duurzaam in hun leefomgeving kunt wonen.

Meer informatie over het  huren van een woning in Silvolde:

S: www.dehuispagina.nl

Te Woon – Kopen of huren? Aan u de keus!
Wonion wil graag in uw woonwensen tegemoet komen en u ruime keuzemogelijkheden bieden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid: de woning kopen of huren? U beslist zelf of u de woning wilt kopen of huren. U kunt kiezen uit vier varianten: Koopgarant, Koopcomfort, (blijven) Huren en Huurvast.

Koopgarant
Kopen met een korting op de getaxeerde prijs, minder financieel risico en zekerheid van verkoop mocht u ooit willen verhuizen: minder zorgen dus.

Koopcomfort
Met uw eigen huis een eigen vermogen opbouwen zonder te delen in de waardeontwikkeling en zekerheid van verkoop mocht u ooit willen verhuizen: kopen met gemak.

Huren
Huren en tegelijk alle mogelijkheden voor de toekomst openhouden.

Huurvast
Vijf jaar lang geen jaarlijkse huurverhogingen

Brochure aanvragen

Wonion bouwt

Via deze link kunt u zien welke bouwprojecten Wonion in Silvolde uitvoert of heeft uitgevoerd.

Contactgegevens kantoor Wonion
 
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag: 8.30 – 17.00 uur
Bezoekadres:
Boterstraat 2
7051 DA Varsseveld
Postadres:
Postbus 81
7050 AB Varsseveld
Telefoon:
(0315) 69 60 00
Fax:
(0315) 69 60 01
Reparatieverzoeken:
(0315) 69 60 96
Website:
E-mail:

Dit bericht is geplaatst in Bedrijven in Silvolde, Organisaties, wonen met de tags , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com