Wijziging dienstverlening in Terborg

lowerimg1

De financiële wereld is sterk veranderd en de Rabobank wil en gaat daarin mee. Dit betekent dat onze dienstverlening op meerdere vlakken aangepast wordt aan de ontwikkelingen in de markt en de vraag van de klant.

Onze klanten bankieren steeds meer via directe mobiele en online kanalen. Ook in Terborg zien we steeds minder bezoekers in ons kantoor. Daarom hebben we besloten om dit kantoor per
31 december 2014 niet langer open te houden. Dit betekent natuurlijk niet dat we verdwijnen uit Terborg.

In bijgevoegde folder informeren we u over de veranderingen en ziet u welke nieuwe diensten we u aanbieden, zoals de Rabo Geld Expres en onze mobiele adviseur. Deze adviseur komt bij u thuis en helpt u bij uw bankzaken.

Heeft u na het lezen van de folder nog vragen of behoefte aan een persoonlijke toelichting?
Dan nodigen we u van harte uit voor een informatieavond op donderdag 20 november of woensdag 10 december. Van 18.30 uur en 20.00 uur bent u van harte welkom bij De Roode Leeuw, Sint Jorisplein 14 in Terborg.

We informeren u dan persoonlijk over de veranderingen en mogelijke alternatieven. Tijdens een ronde tafelsessie gaan onze medewerkers hierover verder met u in gesprek.

Rabo_GZ_Terborg_folder_v01_Page_2Rabo_GZ_Terborg_folder_v01_Page_1


Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws, Bedrijfsleven nieuws, Bedrijven in Silvolde, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com