Wij willen u nog enkele bestuursleden van Silvolds Belang nader voorstellen.

lowerimg1

Mag ik mij voorstellen, ik ben Paula, getrouwd met Johan Tuenter, en moeder van Hidde, Fedda en Josse. Ik werk bij Woonzorgnet, draai slaapdiensten. Daardoor heb ik overdag tijd voor allerlei andere zaken. De meeste tijd zit in de begeleiding van onze oudste zoon, maar gelukkig blijft er ook tijd voor andere zaken. Zoals Silvolds Belang, ik ben destijds door Toos Sprenkelder gevraagd om mee te denken rondom het Dorpsplan. Dat was een hele uitdaging, en ondertussen zijn we bezig met de eindfase van de vernieuwing van ons centrum. Dit was een hele leerzame ervaring, kennis gemaakt met vele mensen. Voor mij staat Silvolds Belang voor de belangen van alle inwoners van Silvolde, dit wordt op vrijwillige basis door mijn medebestuursleden zo goed mogelijk gedaan. We doen alles in goed overleg en communiceren zoveel als mogelijk naar onze achterban.
Daarnaast mag ik voorzitter zijn van de Vastelaovendpos, carnaval in de voorbereiding en terugkijkend naar het afgelopen jaar met een geweldige redactie. Als kers op de slagroom mogen we voor het Jeugdcarnaval zondags met de “Klingelbuul” lopen. Ook sta ik al meerdere jaren in de keuken van het SiZoKa, het contact met de kinderen, het enthousiasme van de vrijwilligers. Een week hard werken met veel voldoening. En dan niet te vergeten; het schminken! Het zien van de blijdschap, verbazing op de gezichten van de kinderen als ik de spiegel mag voorhouden, onbetaalbaar!!!
Ik hoop nog een poosje mee te mogen draaien bij Silvolds Belang, op zoek naar nieuwe uitdagingen voor Silvolde.
Het bestuur van Silvolds Belang bestaat verder uit :

Willie Oort- Lowenthal, Toos Sprenkelder- Wissink, John Karssen, Paula Tuenter, Mark Kaak, Peter van der Kemp, Jeroen Helming, Marco Kraan, Liselle Willemsen en aspirant bestuurslid, Stephen Gijsbers.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws, Gemeente nieuws, nieuws, Silvolds Belang Nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com