Wij willen u graag het Bestuur van Silvolds Belang nader voorstellen. Deze week voorzitter Willie Oort- Lowenthal.

lowerimg1

Mijn naam is Willie Oort-Lowenthal en ik ben sinds kort de “nieuwe” voorzitter van Silvolds Belang.

In de oude gemeente Wisch was ik actief als raadslid en wethouder. Ook in de gemeente Aalten heb ik deze functies bekleed. Nu dus weer terug in Silvolde op de Holtplaats  waar ik met Kick met veel plezier alweer ruim een jaar woon.

Ik vind het een eer om als voorzitter van Silvolds Belang aan de slag te kunnen. Samen met de bestuursleden gaan we er iets moois van maken. Ik hoop van harte dat u daar met ideeën en opmerkingen een handje bij helpt.  Silvolde is meer dan de moeite waard en heeft in ieder geval bij mij als geboren en getogen Silvoldse een speciale plaats in mijn hart.

Laatst hoorde ik burgemeester Otwin van Dijk zeggen dat we aandacht moeten hebben voor positieve voorbeelden in onze gemeente, dat levert energie en optimisme. Dat klopt helemaal.  Silvolde levert trouwens tal van positieve voorbeelden.  Er is een dicht netwerk van verenigingen waar veel vrijwilligers een bijdrage leveren en zo de sociale samenhang een boost geeft.  We hebben een geweldige onderwijsvoorziening in ons dorp, leren doe je in Silvolde! Ook op de voorzieningen voor ouderen mogen we trots zijn.

En wat te denken van ons nieuwe centrum! Silvolds Belang heeft hier als initiatiefnemer een belangrijke rol gespeeld. Wat kan er veel als je samenwerkt. Petje af voor al diegene die hier aan hebben bij gedragen. Het resultaat mag er zijn en woensdagavond 26 april wordt het officieel geopend. Ik hoop van harte u daar te treffen.

Willie Oort-Lowenthal, voorzitter Silvolds Belang.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, nieuws, Silvolds Belang Nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com