Uitnodiging Seminar maandag 27 oktober 2014

lowerimg1

Aan de besturen van de Silvoldse verenigingen

Uitnodiging Seminar maandag 27 oktober 2014
Aanvang 19.30 uur Isala College Silvolde

Silvolde, 27 september 2014

Geacht bestuur,

Prinsjesdag en de Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer liggen weer achter ons. Het lijkt iets beter te gaan in ons land, maar er verandert nog veel op tal van beleidsterreinen. Zo zijn er nog grote zorgen over de werkgelegenheid, de armoedebestrijding en de ingrijpende hervormingen in de gezondheidszorg. Daarbij zal vaak een beroep worden gedaan op de inzet (en de beurs) van de burgers.

Hoe moeten we de komende jaren tegemoet zien? Welke tendensen zijn er te ontwaren? Hoe kunnen we voorkomen dat we in een negatieve spiraal belanden? In moeilijke tijden is een bundeling van krachten geboden. Bij tal van maatschappelijke activiteiten, juist ook op het niveau van wijken en dorpen, kan samenwerking een oplossing naderbij brengen. Daarom wil de belangenvereniging Silvolds Belang samen met u naar de toekomst kijken. Silvolds Belang wil met dit initiatief meerdere geledingen in onze gemeente bijeenbrengen, zoals leden van dorps- en wijkraden en vertegenwoordigers van diverse maatschappelijke organisaties.

Hierbij ingesloten treft u een uitnodiging aan voor een seminar, zie bijlage,
op maandag 27 oktober in het Isala College, Laan van Schuylenburch 8, te Silvolde.

Wij zijn bijzonder verheugd u dit bijzondere programma te kunnen aanbieden. Dankzij financiële steun van de gemeente Oude IJsselstreek, Rabobank Graafschap Zuid en de overige deelnemende partijen is de toegang gratis.
Wij hopen u op maandag 27 oktober te mogen verwelkomen.
Wilt u per e-mail deelname met het aantal personen opgeven? Secretariaat Silvolds Belang: sprenkelder@hetnet.nl De zitplaatsen worden voor u gereserveerd.

Komt u met de auto, dan raden wij u aan een plaatsje te zoeken op het grote parkeerterrein bij Sporthal Physique en zwembad De Paasberg. Bij het Isala College is de parkeerruimte immers zeer beperkt.

Met vriendelijke groet,

Egbert Hermsen,
Voorzitter Silvolds Belang


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Bedrijven in Silvolde, Gemeente nieuws, nieuws, Silvolds Belang Nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com