“TRIO SAFFIER” in “Ons Pakhuus”

“Trio Saffier” is een zeer bijzondere formatie welke in “Ons Pakhuus” zal optreden en u zeer verfijnde muziek zal laten horen. Deze geweldige muzikale artiesten zullen concerteren op zondag 28 mei 2017 in de “Eko Theaterzaal” van “Ons Pakhuus” aan de Molenberg 2 te Silvolde. Het concert begint om 14.30u. Zaal open 13.45u.
Het trio Saffier bestaat uit fluitiste Pauline Lotichius, pianist Ben Simmes en saxofonist Robert Wijnands. Deze zeldzame combinatie is ontstaan uit een samenvoeging van twee bestaande duo’s, te weten, fluit en piano, daarnaast saxofoon en piano. “Trio Saffier” speelt zowel muziek die origineel voor deze bezetting is gecomponeerd, maar ook eigen geschreven arrangementen.
De naam “Saffier” is naast bewondering voor de mooie blauwe edelsteen, een woordspeling die verwijst naar de instrumenten welke men speelt, namelijk de saxofoon, fluit en klavier.
U zult tijdens dit concert ook kunnen genieten van de duo’s welke geformeerd zullen worden. Kortom, het zal een zeer gevarieerd concert worden, met soms als leidraad een thema, zoals onder andere de Franse muziek, soms een componist met zijn volgelingen etc.. Deze musici verdienen een mooi podium en een bezoek aan dit concert is zeker de moeite waard.
De entree bedraagt € 7,50. Voor leerlingen van de muziekschool is de entreeprijs € 5,00. Kaarten te reserveren via info@onspakhuussilvolde.nl of telefonisch op nummer 06 36172919. Deze kaarten kunnen dan de 28e mei aan de kassa worden afgehaald of in overleg. Ook bestaat er de mogelijkheid om aan de kassa kaarten te kopen. Zie ook www.onspakhuussilvolde.nl en www.triosaffier.saxoforte.nl


Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

KERST BIJ HARMONIE ST. RADBOUD

Het is inmiddels een mooie traditie geworden....om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen, houden de leerlingen ...

Lees meer...

Kerstmarkt tijdens weekmarkt in Silvolde

Donderdagmorgen 14 december en donderdagmorgen 21 december is er tijdens de weekmarkt rondom de Protestantse Kerk te ...

Lees meer...

Jubileumconcert Masha Bijlsma Band op 10 december

De Masha Bijlsma Band viert het 25-jarig jubileum. Met de toepasselijke ‘Past and present tour’ treedt Masha ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com