Tijd voor kwaliteit

lowerimg1

“Falke Fotografie maakt – als zelfstandige onderneming – deel uit van sociale coöperatie Katapult @ Co. Een sociale coöperatie is een club ondernemers die samenwerken om elkaars onderneming te stimuleren en die waar mogelijk in projectmatig samenwerken.
Falke Fotografie is als onderneming zojuist opgestart en zal zich vooral gaan toeleggen op één ding: smaakvolle kwaliteitsfoto’s maken.

Falke Fotografie kent grofweg producten:

reportagefotografie (in brede zin van het woord)
Als u mijn website bekijkt, zit u zien dat ik fotoreportages verzorg van zeer uiteenlopende aard. Ik fotografeer Roemeense straatarme mensen (kinderen ook en vooral) die bezoek krijgen van clowns, ik fotografeer activiteiten van Rode Kruis in heel Nederland. Ik maak foto’s van een openbaar ontbijt op de markt in Silvolde of van een Brabantse Veganistische bruiloft. En alles wat er tussen zit.

Als u, uw familie, uw bedrijf of uw vereniging, bijzondere momenten en/of gebeurtenissen wilt laten vastleggen door een fotograaf, die vaker op de lichtmeter kijkt dan op zijn horloge, dan belt u met Falke Fotografie.
Als waardevolle moementen gepubliceerd moeten worden in kranten, tijdschriften of social media, bewl Falke Fotografie.
Ik werk heel erg op zijn Silvolde/Achterhoeks: eerst rustig bespreken wat en hoe iets moet worden gefotografeerd, en dan doen we het gewoon. Het gaat mij niet zozeer om de tijd. Belangrijk is de kwaliteit.
Ik héb trouwens niet eens een horloge. Wél oog voor goede foto’s. Waardevolle momenten en/of gebeurtenissen. Vastgelegd in passe- partouts, in fotoboeken, voor de social media, wat u maar wilt.

– karakterportretten
In mijn eigen studio (of op locatie) kan ik kwaliteitsportretten maken. Persoonlijkheden ongedwongen vastleggen. Niet de 13e portretje uit het dozijn. Foto’s maken die je het liefst in een passe-partout wilt stoppen. Sterker nog, een passe-partout komt er gewoon bij.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Bedrijfsleven nieuws, Bedrijven in Silvolde, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com