SPECULAASACTIE HARMONIE ST. RADBOUD

lowerimg1

SILVOLDE – Op zaterdag 24 november zal Harmonie St. Radboud weer haar jaarlijkse speculaasactie houden, waarbij pakjes heerlijke verse speculaas van Bakkerij ten Have huis-aan-huis worden verkocht in Silvolde.

Harmonie St. Radboud is een levendige vereniging met ongeveer 80 leden waarvan 30 jeugdleden. Voor de vereniging wordt het steeds moeilijker om alle kosten te dekken. De subsidie wordt minder, de muzieklessen voor onze jeugdleden worden duurder, muziekinstrumenten moeten worden vervangen, noem maar op. Daarom zal Harmonie St. Radboud op zaterdag 24 november een speculaasactie houden in Silvolde. Tijdens deze dag zullen de leden van harmonie St. Radboud bij de bewoners van Silvolde en omstreken aanbellen om de pakjes speculaas aan te bieden.
Deze actie wordt in samenwerking met Bakkerij ten Have gehouden. Enkele leden van de harmonie hebben meegeholpen in de bakkerij met het bakken en inpakken van de speculaasjes. De pakjes met speculaas kosten €3,50 en 3 pakjes worden verkocht voor € 10,-.
Dus steun de harmonie en koop op zaterdag 24 november die overheerlijke verse speculaasjes van Bakkerij ten Have. Stel onze leden niet teleur en geniet van de overheerlijke speculaas.

Wilt u meer weten over Harmonie St. Radboud of deze actie? Kijk dan op www.radboudsilvolde.nl


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com