Silvolds Belang Centrumplan

lowerimg1

Beste mensen,

Zoals u weet heeft het bestuur van het Silvolds Belang op 5 maart 2014 de raad en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek het Plan van Aanpak voor de herinrichting van het centrum van Silvolde gepresenteerd en overhandigd. In het vervolg daarop heeft datzelfde bestuur de gemeente de uitwerking van het stedenbouwkundig plan en de daarbij behorende kostenbegroting doen toekomen.

Aan de hand van deze documenten heeft het college van burgemeester en wethouders op dinsdag 15 juli 2014 besloten om voorlopig in te stemmen met het plan en de financiering.  Dit besluit is vervat in een collegevoorstel.

Dit voorstel komt in het najaar van 2014 (6 november) in de gemeenteraad aan de orde.

De definitieve beslissing om financiële middelen beschikbaar te stellen is een raadsbesluit en pas dan zal de instemming definitief zijn

Silvolds Belang is erg blij met dit besluit. We hebben de laatste maanden veel enthousiaste reacties en toezeggingen van politieke partijen mogen ontvangen en mede daardoor zien  we met het volste vertrouwen uit naar het raadsbesluit van 6 november.

Hartelijk dank aan de leden van de stuurgroep, de klank bord groep, inwoners van Silvolde en allen die hebben bijgedragen tot dit plan. Mede door uw inzet heeft Silvolds Belang een breed gedragen plan kunnen aanbieden aan de raad en het college van burgemeester en wethouders van Oude IJsselstreek, met dit prachtige resultaat als gevolg.

Wij hopen u hiermee voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd.

U allen van harte een goede zomer toegewenst.

Voorzitter Silvolds Belang

Egbert Hermsen


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Centrumplan, Gemeente nieuws, nieuws, Silvolds Belang Nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com