Silvolds Belang bestuurslid en lid van het Bouwteam

lowerimg1

Deze week bestuurslid en lid van het Bouwteam “Silvolde aan de Slag” Jeroen Helming .

Mijn naam is Jeroen Helming en samen met mijn vrouw Petra en twee kinderen Job (10)  en Linn (7) woon ik sinds 2004 met veel plezier in de Prins Bernhardstraat in Silvolde. De ruimte en het vele groen in de buurt spreken ons zeer aan.

Wij hebben het heel goed naar onze zin en daarom vind ik het belangrijk om er, samen met anderen, mede  voor te zorgen dat Silvolde zo aantrekkelijk mogelijk wordt en blijft.

Ook gezien mijn werk in het groen, bij Liemers Hendriks Groenvoorziening in Didam, ben ik betrokken bij de ontwikkeling van onze leefomgeving.

Vandaar dat ik mij graag inzet voor de belangenvereniging Silvolds Belang en speciaal het Centrumplan “Silvolde aan de Slag”.

Sinds 1919 heeft Silvolde een belangenvereniging. Silvolds Belang is het contactorgaan tussen  inwoners van Silvolde en de gemeente Oude IJsselstreek en andere maatschappelijke instanties.
De bestuursleden van Silvolds Belang staan midden in de Silvoldse samenleving en ieder heeft een  eigen netwerk en zijn allen bekend bij een groot deel van de Silvoldse bevolking.

Silvolds  Belang wil het klankbord zijn met een ondersteunende/ adviserende functie in zaken welke de leefbaarheid van ons dorp raken.Die leefbaarheid gaat ons allen aan en daarvoor moet een gezamenlijke verantwoordelijkheid worden genomen.

Het bestuur van Silvolds Belang bestaat uit :

Egbert Hermsen, Toos Sprenkelder- Wissink, John Karssen, Paula Tuenter, Mark Kaak, Peter van der Kemp, Jeroen Helming, Marco Kraan en (gastbestuurslid) Ben Donderwinkel.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, nieuws, Silvolds Belang Nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com