RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

lowerimg1

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in Love’. Het concert wordt verzorgd door zowel het harmonieorkest als de drumband van St. Radboud en wordt gehouden in de EKO-theaterzaal van ‘Ons Pakhuus’ te Silvolde. De leden van St. Radboud hopen de bezoekers te kunnen verleiden en willen iedereen graag uitnodigen voor dit liefdes-concert. Het concert begint om 10:30u en de toegang is gratis.

Als bezoeker word je getrakteerd op diverse soorten muziek in het thema van de liefde. Liefde in de breedste zin van het woord. Niet alleen de liefde tussen 2 mensen, maar ook de liefde voor een muziekinstrument of de liefde voor een land, een hobby, etc. wordt vertaald naar muziek. Er is veel te vinden op het gebied van de liefde en dus komen er in dit concert veel muziekstukken voorbij om bij weg te zwijmelen. Voor het publiek een echte aanrader dus.

Niet alleen voor harmonieorkest is er veel te vinden, ook de drumband laat weer van zich horen. Inmiddels is Silvolde gewend dat een optreden bij de drumband gepaard gaat met veel spektakel en show. Vandaar dat vooral veel jeugdige leden verliefd zijn geworden op de drumband en op het bespelen van het slagwerk. Het gevolg is dat de drumband van harmonie St. Radboud 1 van de grootste van de Achterhoek is. Iets waar de harmonie erg trots op is. Deze liefde gaat dus niet snel meer voorbij. Je kunt dus echt stellen: Radboud is in Love!

Voor meer informatie over harmonie St. Radboud of over de drumband van de harmonie, kijk op: www.radboudsilvolde.nl


Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws, Evenementen nieuws, nieuws, Verenigingen. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com