Radboud trapt seizoen af met kleurrijk najaarsconcert

lowerimg1

Op 14 oktober zal harmonie St. Radboud een kleurrijk najaarsconcert houden in de Eko-theaterzaal van “Ons Pakhuus” in Silvolde. Het belooft een mooi concert te worden waar, naast de harmonie, ook de drumband een spetterend optreden zal verzorgen. De harmonie zal een breed scala aan repertoire brengen: van Mozart tot Amy Winehouse. Het is de start van een mooi seizoen waarin de harmonie letterlijk en figuurlijk veel van zich zal laten horen. Het concert start om 11:00u en de toegang is gratis.

Op de velden worden de eerste competitiewedstrijden weer gespeeld en ook theaters en popzalen komen met hun programmering naar buiten. Harmonie St. Radboud sluit bij deze traditie aan, door ook hun programmering naar buiten te brengen. Zoals gezegd zal het seizoen afgetrapt worden met een kleurrijk najaarsconcert. Het belooft een mooi concert te worden met een grote verscheidenheid aan muziekstukken, hier en daar ondersteund door videobeelden.

Het volgende concert dat harmonie St. Radboud op haar programma heeft staan, zal het kerstconcert zijn. Deze wordt gehouden op zondag 23 december en daarbij zal de harmonie samen met haar leerlingen en het leerlingenorkest ‘Akkoord’ de muziek verzorgen. Een concert voor en door jong en oud dus. In het voorjaar, op zondag 24 maart, laat Radboud weer opnieuw van zich horen. Ditmaal met een concert in het teken van de liefde: “Radboud in Love”. Hoe dat er uit gaat zien, houden de leden nog even geheim, maar het mag vast in de agenda worden genoteerd.

Voor meer informatie kijk ook op de website van de vereniging: www.radboudsilvolde.nl Hier is het laatste nieuws en de seizoensagenda te vinden. Voor Radboud staat er weer een mooi seizoen voor de deur, met de start op zondag 14 oktober.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com