Rabobank clubkasactie van start

De Rabobank clubkasactie is weer van start gegaan. In het jaar 2018 stelt de bank maar liefst € 150.000 ter beschikking aan het verenigingsleven, belangenbehartigers, sportverenigingen, etc.

De clubkasactie spekt menig club of vereniging waardoor deze instanties weer in staat zijn te investeren in de maatschappij.

Wie kunnen er stemmen?
Tijdens de stemperiode tussen 5 april en 19 april beslissen leden van de Rabobank hoe het totaalbedrag wordt verdeeld. Ieder lid van Rabobank Graafschap ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er twee op dezelfde club mogen uitbrengen. Deze stemmen zijn dus geld waard. Bent je nog geen lid van de Rabobank? Dan kun je lid worden en meestemmen. Het lidmaatschap kun je aanvragen via www.rabobank.nl/graafschap onder het blokje ‘De voordelen van het lidmaatschap’.

Stemmen voor Silvolds Belang
Ook is Silvolds Belang (SB) is weer één van de vele verenigingen waarop de leden van de Rabobank hun stem op kunnen uitbrengen. Een stem op SB is belangrijk voor Silvoldenaren! SB investeert de gelden weer in de leefbaarheid van het dorp maar ook ondersteund men andere projecten die voor Silvolde van belang (kunnen) zijn. Brengt u een stem uit? Dan is Silvolds Belang zeker een overweging waard. Want onder de vlag van deze belangenvereniging is o.a. het nieuwe dorpsplein gerealiseerd maar zijn ook andere projecten van waarde ondersteund. Stem daarom zeker voor Silvolds Belang!

Uw stem uitbrengen kan hier en kan tussen 5 en 19 april 2018!


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Home, Silvolds Belang Nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com