Pinautomaat Silvolde binnenkort weer in gebruik

Vanmiddag is er met Silvolds Belang en Ondernemend Silvolde een prettig overleg geweest met een afvaardiging van de Rabobank. Ons werd het heugelijke feit medegedeeld dat de pinautomaat aan de Terborgseweg weer open gaat. Wanneer precies kon men nog niet zeggen.

In de nachtelijke uren kan er echter niet meer gepind worden. De openingstijden zijn tussen zeven uur s ‘ morgens en tien uur s ‘ avonds. Ondernemend Silvolde en Silvolds Belang zijn er blij met deze uitkomst!

Namens Silvolds Belang
Willie Oort,
Voorzitter

Op de foto staan: mevrouw Laura Stalp en de heer Maarten van Oostveen van de Rabobank, Frank Peperkamp en John Bakker namens ondernemend Silvolde en Stephan Gijsbers en Willie Oort namens Silvolds Belang.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Diensten, Home, nieuws, Silvolds Belang Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

fietstocht De boer Op

Ieder jaar organiseert de werkgroep landbouwpresentatie Oude IJsselstreek de fietstocht De boer Op . In deze tocht ...

Lees meer...

Fietsdriedaagse “Ons Pakhuus”!

De “Ons Pakhuus” fietsdriedaagse komt weer aan.  Dit sfeervolle driedaagse evenement, wordt gehouden op vrijdag 24, zaterdag ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22 Silvolds Belang

Beste Silvoldenaren, In deze, de laatste Nieuwsbrief van Silvolds Belang in 2017, een kort overzicht van activiteiten in ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com