OLYMPIËRS JACCO ARENDS & SELENA PIEK KOMEN NAAR DE ACHTERHOEK!

lowerimg1

Jacco Arends en Selena Piek komen naar de Achterhoek! Jacco Arends en Selena Piek zijn twee Nederlandse topbadmintonners. Zij zijn 3-voudig Nederlands kampioen gemengd dubbel, bronzen Europese medaillewinnaars en afgelopen zomer hebben zij Nederland vertegenwoordigd op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro! Deze twee wereldtoppers komen op de Achterhoek Open een clinic verzorgen!

Silvolde, 8 april 2017 – De Achterhoek Open is een jaarlijks terugkerend badmintonjeugdtoernooi voor badmintonspelers tot 19 jaar uit de Achterhoek en omstreken. Het toernooi wordt georganiseerd door badmintonclubs Spees Sjuttel Silvolde en GBC Poona uit Gaanderen. Het is een toernooi voor gevorderde badmintonners uit Regio Oost, maar ook beginnende badmintonners kunnen er terecht in zogenaamde “opstap-poules”. Na het succes van vorig jaar toen er al een clinic werd georganiseerd door nationale selectiespelers Jelle Maas en Joran Kweekel vindt er ook dit jaar een clinic van twee topspelers plaats. Deze topspelers zijn Jacco Arends en Selena Piek. Zij behoren inmiddels een paar jaar tot de top-20 van de wereld en dankzij hun goede ranking mochten zij afgelopen zomer zelfs meedoen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro!

Een fantastische beloning voor jarenlang hard werken. De clinic zal worden gegeven van 14.00 uur tot 15.00 uur in sporthal Laco Oude IJsselstreek in Terborg. U bent van harte welkom om deze topspelers aan het werk te zien!


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, nieuws, Organisaties, Verenigingen, verenigingen. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Avond over gedichten in Kerk Silvold

‘Dichter bij de dichter’ is het thema van een avond over poëzie. Wie van poëzie en dichtkunst ...

Lees meer...

SPECULAASACTIE HARMONIE ST. RADBOUD

SILVOLDE – Op zaterdag 24 november zal Harmonie St. Radboud weer haar jaarlijkse speculaasactie houden, waarbij pakjes ...

Lees meer...

Donders Stevig Sinterklaasintocht in Silvolde

Op zondag 18 november (de dag na de grote intocht in Zaanstad) is het weer zover. Dan ...

Lees meer...

Gekkoo bestaan volgend jaar 10 jaar

Kom spelen bij Gekkoo! Theaterfabriek Gekkoo geeft lessen en maakt voorstellingen op speciale locaties. We bieden kinderen en jongeren vanaf 8 jaar een veilige ...

Lees meer...

100 jaar Silvolds Belang

Geachte inwoner van Silvolde. In 2019 bestaat Silvolds Belang 100 jaar en dat willen we vieren! Niet dat ...

Lees meer...

Events By Design

Bij ons kun je terecht voor de totale organisatie van jouw event. Wij regelen alles voor jouw event; ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com