Nieuwsbrief Silvolds Belang december 2016

lowerimg1

Beste Silvoldenaren,
hermsen_afscheidDe nieuwe voorzitter voor de belangenvereniging Silvolds Belang is Willy Oort- Lowenthal geworden. Van Egbert Hermsen is afscheid genomen tijdens de algemene ledenvergadering van Silvolds Belang op 27 oktober jl. Egbert is in het zonnetje gezet en heeft een vriendenboek mogen ontvangen. Iedereen die met Egbert heeft samengewerkt in allerlei projecten waar Egbert zich hard voor maakte, heeft zijn of haar ervaringen met hem hierin opgetekend. Ook vanaf deze plek wil Silvolds Belang hem bedanken voor zijn tomeloze inzet voor de belangen van alle Silvoldenaren. Willy gaat de voorzittershamer overnemen en wij wensen haar veel succes, als vicevoorzitter zal ze worden bijgestaan door Mark Kaak.

silvolde_op_heuvelenFase 6 van het Centrumplan is afgerond, Pr. Bernhardstraat is weer open, er wordt de laatste hand gelegd aan de beplanting van de bloemvakken. Dit zal voor de kerst gereed zijn. Na de kerstvakantie zal er waarschijnlijk worden begonnen aan fase 7, de parkeerplaatsen achter de Mauritiuskerk. Er wordt nog gewacht op toezegging van subsidie voor de laatste fase door de gemeente.

markt_nieuwDe officiële opening met feestelijkheden voor alle inwoners van Silvolde zal plaatsvinden rondom koningsdag 2017. Noteer dit vast in uw agenda, zodat u kunt meemaken en ervaren wat er allemaal mogelijk is in Silvolde. Via de sociale media en de huis aan huis bladen wordt u op de hoogte gehouden.

Via de kranten heeft u al vernomen dat er tegenslag is voor het glasvezelproject buitengebied. De kosten worden hoger als was beraamd. De gemeente is hierover in gesprek met de uitvoerder van de aanleg glasvezel. Silvolds Belang wordt op de hoogte gehouden door de gemeente. Wij houden voor u een vinger aan de pols.

entree_kerk_2016De kerstboom in het centrum is geschonken door Silvolds Belang aan de inwoners van Silvolde, daarmee willen we iedereen fijne feestdagen en een goed, gelukkig maar vooral gezond 2017 toewensen!


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Centrumplan, Silvolds Belang Nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com