Nieuwsbrief Silvolds Belang 8

lowerimg1

Het Centrumplan is nu volop in beweging!

In de maand juni 2013 heeft Silvolds Belang het Schetsplan gepubliceerd. Tijdens verschillende bijeenkomsten, gehouden in de oude Meermarkt, het Schuttersgebouw Willem Tell en ook  op de Najaarsbeurs bij Tuincentrum Steentjes, hebben vele belangstellenden kennis kunnen maken met deze plannen.

Intussen is er veel overleg gevoerd met de Stuurgroep en de Klankbordgroep, maar ook met de Gemeente Oude IJsselstreek, zodat de ontwikkeling hiervan steeds nader bijkomt.
Op zaterdagmorgen 29 maart is er een inloopbijeenkomst in de Mauritiuskerk. Deze bijeenkomst begint om 10.00 uur en iedereen is van harte welkom.
U kunt dan spreken met leden van de Stuurgroep, maar ook met stedenbouwkundigen om nadere informatie te krijgen over dit schetsplan. Uw suggesties en aanbevelingen zijn van harte welkom.
Wij willen u verder wijzen op de site www.silvoldeonline.nl en kijk dan via de trefwoorden Silvolds Belang en Centrumplan. Het dagblad De Gelderlander heeft op 26 maart een artikel gewijd aan de prachtige Silvoldse plannen.
Wij nodigen u van harte uit voor de bijeenkomst in de Mauritiuskerk op zaterdagmorgen 29 maart om 10.00 uur.

” Silvolde aan de slag ” en dat doen wij samen met u !


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Gemeente nieuws, nieuws, Silvolds Belang Nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com