Nieuwsbrief januari Silvolds Belang

Leden Silvolds Belang.

Namens het Bestuur van Silvolds Belang wensen we u het allerbeste voor 2017. We willen u dan ook graag ontmoeten en toosten op het nieuwe jaar met een hapje en een drankje en wel a.s. zaterdag 14 januari bij het Creatieplein vanaf 11.00 uur. Zie bijlage.sb-streetbal

Zoals u ook heeft kunnen lezen in de vorige nieuwsbrief is Willie Oort- Lowenthal onze nieuwe voorzitter, maar ook Liselle Willemsen is ons bestuur komen “verjongen”. Op Facebook zullen ze zich zelf binnenkort voorstellen.

Het openingsfeest voor ons vernieuwde centrum zal starten op woensdag 26 april. De daarop volgende dagen zullen er allerlei festiviteiten plaatsvinden. We houden u op de hoogte via Facebook, Silvolde Online en de huis aan huis bladen.

Het centrum is nu zo goed als klaar en SB is er trots op, ook op u! U heeft tenslotte veel hinder van alle werkzaamheden ondervonden. Er is natuurlijk gewenning nodig aan de nieuwe verkeerssituaties, dan zijn er mogelijkheden om die te uiten. Er komen evaluaties, de juiste datums daarvoor zullen via deze nieuwsbrief en de sociale media bekend worden gemaakt.

Ook was Silvolds Belang aanwezig op de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oude-IJsselstreek. Tijdens deze receptie werd Silvolde door burgemeester Otwin van Dijk geroemd om de vele initiatieven van onze inwoners vooral Care Travel en Streetball Lichtenberg.

Deze laatste won de Sportpromotieprijs 2016 een bedrag van € 1000,00 die door wethouder Bert Kuster werd uitgereikt. Wij feliciteren hen van harte met deze prachtige prijs.

prijswinnaars

Onder de sportkampioenen waren meerdere Silvoldenaren aanwezig. Allen van harte proficiat.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Centrumplan, Gemeente, Silvolds Belang Nieuws, Verenigingen. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com