NIEUWJAARSCONCERT HARMONIE ST. RADBOUD

lowerimg1

GASTOPTREDENS TIJDENS NIEUWJAARSCONCERT HARMONIE ST. RADBOUD

SILVOLDE – Op zondagochtend 10 januari a.s. geeft Harmonie St. Radboud een Nieuwjaarsconcert in de EKO theaterzaal van Ons Pakhuus te Silvolde. Het concert begint om 11.00 uur en de toegang is gratis.

Harmonie St. Radboud zal het nieuwe jaar goed inluiden met  een nieuwjaarsconcert. Speciaal voor deze gelegenheid zullen het ensemble Octoplus en solozanger Gerard Legeland naar ‘Ons Pakhuus’ afreizen. Gerard Legeland is een klassiek geschoold zanger en tevens dirigent van het ensemble Octoplus. Het repertoire bestaat zowel uit religieuze als wereldlijke muziek, variërend van klassiek, tot close-harmony en nummers met humor. Deze meerstemmige liederen worden voornamelijk a capella gezongen.

Tijdens deze muzikale ochtend zal het harmonieorkest onder leiding van Robert Wijnands diverse muziekstukken ten gehore brengen. U kunt onder andere luisteren naar ‘The best of The Beatles’, The Greatest Hits of Neil Diamond’, ‘The Witch and the Saint’ & ‘ Ivanhoe’.  Uiteraard zal het harmonieorkest ook nummers samen spelen met solozanger Gerard Legeland. Verder zal ook de drumband van Harmonie St. Radboud onder leiding van Ruben Berendsen van zich laten horen. De presentatie is deze ochtend in handen van Ben Donderwinkel. Aanvang van het concert is 11:00 uur en de toegang is gratis.

Wilt u meer weten over Harmonie St. Radboud? Kijk dan op www.radboudsilvolde.nl of bel naar het secretariaat: 0315-843404.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, nieuws, Verenigingen. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com