Nieuwe rijschool

lowerimg1

Sinds kort is in Silvolde een nieuwe rijschool van start gegaan. De eigenaar is Eric Berntsen, zelf een geboren en getogen Silvoldenaar.

Na jaren een leidinggevende functie te hebben bekleed in de meubelbranche besloot Eric het roer volledig om te gooien en een opleiding te volgen tot rijinstructeur bij Jongepier, de beste opleider van Nederland.   December 2013 heeft hij de bevoegdheid behaald, om direct vol enthousiasme van start te gaan, onder het motto “Lessen moet leuk zijn,  je moet er later fijn op terug kunnen kijken en we gaan een vol uur rijden en niet op tien minuten kijken’ . De lessen worden gegeven in een Hyundai i30 , handgeschakelde dieseluitvoering met een 1.6 motor. En de eerste les??? Die betalen wij.

eric 1 eric 2

 

 

 

 

 

 

Autorijschool Eric Berntsen
Marterhof 26
7064 DR Silvolde
Tel.: 06-42550737
0315-323574

info@ericberntsen.nl
ww
w.ericberntsen.nl

 


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Bedrijfsleven nieuws, Bedrijven in Silvolde, Diensten, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com