nieuwe ICT winkel geopend aan de Terborgseweg in Silvolde

lowerimg1

Zoals sommigen misschien al hebben gezien is er onlangs een nieuwe ICT winkel geopend aan de Terborgseweg in Silvolde.

Ik zou de eigenaar even willen voorstellen: Amien Otaqi. Een jonge, doch ervaren ondernemer, oorspronkelijk uit Athene, Griekenland.

De passie voor computers en alles eromheen begon al vroeg bij hem. En na veel hobbyen en later ook de benodige specialistische opleidingen kon hij in 2003 zijn eerste winkel openen in Athene. Twee jaar later was de tweede een feit.

Door de crisis van 2008 ging het echter ook met zijn winkels slechter en werd het plan geboren om ergens anders een doorstart te maken. De keuze viel op Nederland. Er stond een winkelpand leeg op een goede locatie in een gezellig dorp, namelijk Silvolde.

In het pand wat bij velen bekend staat als “het oude HecoSys pand” heeft hij zijn nieuwe winkel geopend, OtaqiRepairs.

Daar kun je terecht voor alles wat met ICT te maken heeft.

Van reparatie van laptop, PC of telefoon, verkoop van printerinkt en laptops/PC’s, tot het samenstellen van een volledig op maat gemaakte computer.

Daarnaast is hij ook gespecialiseerd in het bouwen en opzetten van een professionele website naar wens en met alles erop en eraan. Van kassasyteem tot agendabeheer.

Voor Amien zijn persoonlijk en eerlijk advies en goede service het belangrijkst. Ieder heeft immers andere wensen en zo onderscheid OtaqiRepairs zich van bijvoorbeeld giganten als de Mediamarkt of CoolBlue.

Behalve de winkel en bijbehorende website www.otaqirepairs.nl is er voor een volledige service ook een website strikt gericht op de verkoop van computers, inkt en randapparatuur: www.otaqishop.nl.

En natuurlijk is erook een website voor website design: www.otaqidesigner.nl. Deze zijn ook allen te vinden onder een link via de eerstgenoemde otaqirepairs website.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Bedrijfsleven nieuws, Bedrijven in Silvolde, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com