Nieuwe eigenaar voor MengelMoes Silvolde‏

lowerimg1

Per 1 juli zal het shop-in-shop concept MengelMoes in Silvolde worden overgenomen door Jacco Teitink. Om dit te vieren is er in juli een speciale heropeningsactie: bij iedere kop koffie of thee in Jacco’s Lunchroom een gratis stuk appeltaart.

In opzet zal de winkel niet veel wijzigen: nog steeds kunnen kleine winkeliers hier terecht voor een shop vanaf 5m2. MengelMoes verzorgt de kassa, winkelbeveiliging en personeel. Inmiddels telt MengelMoes meer dan 25 shops in kleding, electronica, woonaccessoires en speelgoed. Maar ook de bakker, een wijnspecialist en de lunchroom.

Jacco Teitink is in MengelMoes terecht gekomen via een vriend: ‘Iemand tipte mij op MengelMoes, en dan met name op het nog ontbreken van een lunchroom. Hier ben ik vol in gedoken en een maand later was er Jacco’s Lunchroom. Maar ik merkte dat ook het runnen van de winkel mij erg goed lag. Alberto Radstake en Peter Bertou, de initiatiefnemer van MengelMoes, hebben mij daarom de mogelijkheid geboden om dit meer op mij te nemen.”

Peter en Alberto zullen onderzoeken of het concept MengelMoes in andere plaatsen zou kunnen werken. “We staan dus open voor enthousiaste filiaalhouders en locaties in andere plaatsen in Nederland”, aldus de heren.

Per 1 juli zal het filiaal in Silvolde officieel geleid worden door Jacco. Om dit te vieren nodigt Jacco iedereen van harte uit voor een kop koffie of thee in zijn lunchroom. “En ik doe er gratis een stuk appeltaart bij!”

MengelMoes bevindt zich aan de Ulftseweg 87 in Silvolde en is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 18.00 uur, za/zo tot 17.00 uur. Alle informatie over concept en assortiment is te vinden op www.mengelmoes.nl


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Bedrijfsleven nieuws, Bedrijven in Silvolde, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com