Nederland Doet 2017

lowerimg1

De Schuylhut doet weer een beroep op het Oranjefonds en heeft hierdoor een donatie te verwachten voor de realisatie van een grootonderhoudsbeurt van het park. Een groot verlangen was de aanleg van een drainagesysteem rondom het gebouw. Het terrein rondom het gebouw is vaak drassig en daardoor slecht begaanbaar. Met de gemeente Oude IJssel ondervindt De Schuylhut altijd een goede samenwerking en naast ambtelijke adviezen is de stagiair Diede Bourgondiën beschikbaar voor de opstelling van een Plan van Aanpak. Diede heeft hiermee in het kader van zijn studie een geweldig leerproject en op zaterdag 11 maart krijgen de vrijwillig medewerkers van Diede de nodige uitleg en uiteindelijk de instructies. Maar liefst vijftien vrijwilligers staan paraat en de verschillende teams gaan die ochtend voortvarend aan de slag. Speeltoestellen worden schoongemaakt, hekwerken hersteld, terrein-egalisatie en uiteindelijk natuurlijk de grootste klus ‘het drainagesysteem’. Onder het team van de vrijwilligers bevinden zich zijn collega heer Henk Liebrand, ook de opa van Diede, en zelfs de heer Jan Tangelder ( 82 jaar) de kraanmachinist.


Onvoorstelbaar! Alle materialen zijn beschikbaar en de vrijwilligers staan voor de noeste graafwerkzaamheden. De gaten voor de opvangputten moeten handmatig gegraven worden. Omstreeks 10.30 uur wordt er in het Gebouw van de tennisvereniging even pauze gehouden voor wat koffie en een heerlijke traktatie aangeboden door Silvolds Belang. Tijdens de pauze kan alvast worden vastgesteld dat de klus gaat lukken! Inderdaad, rond de klok van 13.00 uur zijn alle klussen geklaard en de dag wordt afgesloten met een gezellige lunch. Volgend jaar wil ieder weer van de partij zijn en dat zegt alles! Met betuigingen van dank aan de gemeente Oude IJsselstreek, Tennisvereniging De Paasberg, Silvolds Belang, het Oranjefonds, Diede voor zijn ontwerp en uiteindelijk alle hulde en dank voor de vrijwillige medewerkers. Het was een prachtige dag, een fantastisch resultaat en daarvan geniet nu Silvolde en alle bezoekers van het dierentuintje De Schuylhut.

Wilt u De Schuylhut een beetje een warm hart doen toedragen, het bankrekening nummer is: Uw bijdrage is van harte welkom. Uw bijdrage is van harte welkom. Help De Schuylhut ook financieel! Rabobank 11 53 33 355 t.n.v. Stichting De Schuylhut.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, nieuws, Silvolds Belang Nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com