Muziekgroep FLØD speelt in Silvolde

lowerimg1

Het vierkoppige gezelschap FLØD komt naar Silvolde voor het derde zondagmiddagconcert van dit seizoen in de Protestantse kerk.

Vorig jaar bewezen de muzikanten van FLØD (spreek uit ‘fleut’) al hun muzikale kwaliteiten tijdens de finale van “Open Podium” in het Amphion te Doetinchem. Met maar liefst drie prijzen gingen ze naar huis: de vakprijs, de publieksprijs en de persprijs. Inmiddels is de band een graag geziene gast op bij festivals en concerten. De groep speelt zowel eigen nummers als covers. Kenmerkend is de bijzondere instrumentatie en meerstemmigheid. Met invloeden uit verschillende genres zoals indie-folk en jazz laat FLØD je meedrijven met hun klanken.

De band bestaat nu bijna twee jaar en de vier muzikanten zijn afkomstig uit de regio. Onlangs heeft de groep een eerste CD gemaakt en nu staat er een heuse tour voor de deur. En één van die concerten zal in Silvolde worden gehouden.

Dit zondagmiddagconcert op zondag 19 november begint om 15 uur,  de toegangprijs is 5 euro. Iedereen is van harte welkom.

 

Voor meer informatie:
Anton Neijland
Protestantse Gemeente Silvolde
0315-631627
a.neijland@planet.nl
www.pgsilvolde.nl


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Kerken nieuws, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert Silvolde met Luscinia

Het koor Luscinia is op zondag 18 februari te horen in het volgende zondagmiddagconcert in de Protestantse ...

Lees meer...

SMS je favoriete carnavalsgroep naar een winnende plek

In Silvolde bepaalt het publiek van de Grote Carnavalsoptocht, georganiseerd door het Jeugdcarnaval, wie de Publieksprijs 2018 ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22 Silvolds Belang

Beste Silvoldenaren, In deze, de laatste Nieuwsbrief van Silvolds Belang in 2017, een kort overzicht van activiteiten in ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com