Music Meets Music 30 december

Op donderdagavond 30 december vindt voor de zevende achtereenvolgende jaar Music Meets Music plaats in café ’t Centrum in Silvolde.

Evenals voorgaande jaren is dat weer een verrassend optreden van muzikanten van verschillende bands, die in wisselende samenstellingen bekende nummers uit de rockhistorie spelen.

Muzikanten treffen elkaar op het Centrumpodium: 14 muzikanten van diverse bands spelen in wisselende bezettingen.

Dit jaar is de organisatie in handen van de Silvoldse muzikanten Scarlet Peters en Raymond Liebrand. Zij hebben de muzikanten benaderd die dit jaar voor muzikaal vuurwerk zorgen, zodat de samenstelling weer totaal anders is dan vorig jaar. Onlangs schaarde zich een deel van de rockmuzikanten rond de stamtafel in ’t Centrum om elkaar beter te leren kennen en het repertoire te bespreken en af te stemmen. Want dat is namelijk het unieke van het evenement. Vele muzikanten hebben verschillende muzikale achtergronden en spelen voor het eerst samen. Zo zijn er muzikanten van partybands Vibe en Plebz, maar ook leden van hardrockbands.

En wie er allemaal op het Centrumpodium te bewonderen zullen zijn?
Scarlet Peters, Sandra Schoppers, Johnny ter Heerdt, Jeffrey Hartjes, Robin Wijkamp, Dennis Jansen, Daan de Bruijn, Kees Mulder, Luuk Ebben, Waldemar Ysebeert, Maarten van Schoorl, Edwin Tempels, Pascal Egberts en Raymond Liebrand.

De deuren van ’t Centrum gaan op 30 december open om 21.00 uur en de toegang is gratis.

bron: www.centrum-silvolde.nl

Mede mogelijk gemaakt door:


Dit bericht is geplaatst in nieuws met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com