LEERLINGEN VAN HARMONIE ST. RADBOUD GAAN ‘OP SURVIVAL DOOR DE TROPEN’

lowerimg1

SILVOLDE – Op zondagochtend 11 juni zullen de leerlingen van Harmonie St. Radboud de muzikale vorderingen laten horen in de EKO Theaterzaal van Ons Pakhuus in Silvolde. De toegang is gratis en het concert begint om 10:30 uur.

Al jaren volgen jonge beginnende muzikanten de blokfluitopleiding bij de harmonie. En met succes, want zodra de blokfluiters hun certificaat hebben gehaald vervolgen ze de muziekopleiding op een instrument dat geschikt is voor het spelen in het harmonieorkest. Een orkest dat al vele jongere muzikanten in het midden heeft en waar het gezellig is.

Leerlingenconcert
Op zondagochtend 11 juni zullen de blokfluitleerlingen, de drumbandleerlingen en leerling-muzikanten laten horen wat ze het afgelopen jaar tijdens de lessen geleerd hebben. Om 10:30 uur zal presentatrice Floor Vriesen het concert, dat in thema staat van ‘Survival door de Tropen’, openen. De blokfluitleerlingen onder leiding van Tonnie Geerts zullen het spits afbijten, daarna zijn de leerling-muzikanten aan de beurt. Zij zullen alleen of in kleine groepjes hun muzikale vorderingen laten horen. Ook zullen de drumbandleerlingen enkele ritmische nummers ten gehore brengen onder leiding van Ruben Berendsen. Harmonie St. Radboud heeft een eigen leerlingen-orkest ACCOORD! o.l.v. Jan Mellee. Hierin leren de leerlingen vooral het samenspelen met elkaar, ter voorbereiding op hun toekomstige plek in het grote orkest. Iedereen is van harte uitgenodigd om tijdens deze ochtend te komen luisteren naar de leerlingen van de harmonie. De toegang is gratis.

Zelf muziek maken?
Die mogelijkheid is er altijd. In september start harmonie St. Radboud weer met de gratis blokfluitopleiding voor leerlingen vanaf ongeveer 8 jaar. Ook start er een slagwerkopleiding waarvan de eerste 3 maanden gratis zijn. Uiteraard zijn er ook voldoende mogelijkheden om als volwassene de draad weer op te pakken of te beginnen met het bespelen van een instrument. Neem voor meer informatie over de opleidingsmogelijkheden contact op met onze jeugdcoördinator Jolène Steverink: 06-45734692.

Kijk voor meer informatie over de komende activiteiten op de website: www.radboudsilvolde.nl.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, nieuws, Verenigingen, verenigingen. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Lizzy Ossevoort Quartet in Silvolde

Lizzy Ossevoort komt met haar muzikale vrienden naar Silvolde voor het tweede zondagmiddagconcert van dit seizoen in ...

Lees meer...

Kom kennismaken met badminton bij Spees Sjuttel Silvolde

Badmintonvereniging Spees Sjuttel in Silvolde/Terborg biedt vanaf oktober 10 proeflessen aan. Tijdens deze proeflessen kan kennis worden ...

Lees meer...

“Ons Pakhuus Pruuveri'j

Inmiddels een heel bekend en druk bezocht fenomeen is de "Ons Pakhuus Pruuveri'j".  Het zal dan ook ...

Lees meer...

Blaaskapel “de Optimisten” in “Ons Pakhuus”

Na het grote succes  van vorig jaar zal blaaskapel "de Optimisten" uit Breedenbroek wederom een concert verzorgen ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com