LEERLINGEN HARMONIE ST. RADBOUD IN KERSTSFEREN

lowerimg1

Om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen, houden de leerlingen van harmonie St. Radboud uit Silvolde een kerstconcert. Dit concert zal plaatsvinden op zondagochtend 20 december om 10:30 uur in de Eko Theaterzaal van ‘Ons Pakhuus’ . De entree is gratis.

Op het programma staan natuurlijk de mooiste kerstnummers die de jonge muzikale talenten met veel plezier willen laten horen. De leerlingen op blokfluit en de leerlingen op een instrument zullen alleen of in groepjes gezellige kerstnummers ten gehore brengen. Naast deze muzikale invulling zal er ook een kerstverhaal en diverse kerstgedichtjes worden voorgedragen voor een leuke afwisseling.

Tot slot zal het leerlingenorkest ACCOORD! onder leiding van Jan Mellee de ochtend afsluiten met een paar toepasselijke kerstnummers.

Wilt u meer weten over Harmonie St. Radboud? Kijk dan op www.radboudsilvolde.nl of bel naar het secretariaat: 06-23779803.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, nieuws, Verenigingen. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com