LEERLINGEN HARMONIE ST. RADBOUD IN KERSTSFEREN

lowerimg1

Om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen, houden de leerlingen van harmonie St. Radboud uit Silvolde een kerstconcert. Dit concert zal plaatsvinden op zondagochtend 18 december om 10:30 uur in de Eko Theaterzaal van ‘Ons Pakhuus’ . De entree is gratis.

Op het programma staan natuurlijk de mooiste kerstnummers die de jonge muzikale talenten met veel plezier willen laten horen. De leerlingen op blokfluit en de leerlingen op een instrument zullen alleen of in groepjes gezellige kerstnummers ten gehore brengen. Naast deze muzikale invulling zal er ook een kerstverhaal door Tygo Buizert worden voorgedragen en zullen de andere leerlingen de leukste kerstgedichtjes voorlezen, voor een leuke afwisseling. De presentatie is deze ochtend in handen van Daphne Mulleman.

Tot slot zal het leerlingenorkest ACCOORD! onder leiding van Jan Mellee de ochtend afsluiten met een paar toepasselijke kerstnummers. U komt toch ook luisteren en wellicht meezingen?

Wilt u meer weten over Harmonie St. Radboud? Kijk dan op www.radboudsilvolde.nl of bel naar het secretariaat: 06-23779803.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, nieuws, Verenigingen, verenigingen. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com