Nieuw in Silvolde “Kuiperij Schilderwerken”

lowerimg1

Ik ben Bernard Kuiperij, 42 jaar en geboren in Ulft. Sinds 1997 woon ik met mijn vrouw Samantha en dochter Manon op de Eekhoornhof in Silvolde.

Vanaf 1 mei j.l. ben ik van start gegaan met mijn schildersbedrijf, Kuiperij Schilderwerken.

Ik ben mijn schilderscarrière gestart als leerling schilder bij een kleine klantenbaas in Ulft en ben opgeklommen tot werkvoorbereider/projectleider bij een middelgroot schildersbedrijf in Zutphen waar ik 13 jaar heb mogen werken. Door de recessie en wegvallen van diverse aannemers is mijn functie daar te vervallen gekomen en heb ik het idee opgepakt om voor mezelf te starten.

Naast de standaard opleiding van aspirant- en gezel schilderen heb ik ook nog de ondernemersopleiding voor het schildersbedrijf gevolgd en diverse HBO leergangen waaronder; Kwaliteits- en Verbetermanagement en Resultaatgericht Vastgoedonderhoud.

Inmiddels heb ik 27 jaar ervaring in vastgoedonderhoud opgedaan bij particulieren, zakelijke opdrachtgevers, aannemers, overheid, zorginstellingen en VvE’s.

De diensten die ik zal aanbieden zijn onder andere; schilder- en sauswerk, beglazingen en behangwerk. Tevens kan ik bij het uitvoeren van binnenschilderwerk langs komen met stalen voor diverse raambekledingen en harde vloerbedekkingen zodat ik een compleet afwerkpakket bij de opdrachtgever neer kan leggen.

Om een bepaalde duurzaamheid van het schilderwerk te kunnen garanderen is het van belang goed op de diverse detailleringen te letten. Bij veel voorkomende verkeerde onderlatten is het aanbrengen van meranti neuslatten een oplossing. Door dit systeem blijft het vochtgehalte in de dorpel lager en door de vorm is de dorpel veel beter beschermd.

Een vaak vergeten punt is de aansluiting van het glas aan de binnenzijde. Het opnieuw afkitten is een kleine moeite en kan de levensduur van het buitenschilderwerk met aan aantal jaren verlengen.

Voor de wintermaanden kunnen wij het enkel glas vervangen voor HR++ isolatieglas wat een behoorlijke gasbesparing kan opleveren. In sommige gevallen is het plaatsen van tripleglas (drie-dubbel isolatieglas) met een U-waarde van 0,9 mogelijk. De lage BTW van 6% op de arbeid is nog tot eind van dit jaar van toepassing.

Om het buitenschilderwerk veilig en efficiënt uit te kunnen voeren is het werken met steigers niet meer weg te denken. Om dit klimmateriaal in te kunnen zetten, kan ik een beroep doen op mijn broer die 2 jaar geleden in Winterswijk met zijn schildersbedrijf is begonnen.

Graag kom ik bij u langs om het schilderwerk te inspecteren. Ik kan u dan direct voorzien van een vrijblijvend advies en desgewenst een offerte voor de nodige werkzaamheden uitbrengen.

(06 303 849 15)

Kuiperij Schilderwerken

Eekhoornhof 37
7064 DB Silvolde
tel: (0315) 342223
mobiel: (06) 30384915
bernard@kuiperijschilderwerken.nl
www.kuiperijschilderwerken.nl


Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws, Bedrijfsleven nieuws, Bedrijven in Silvolde, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com