Kerstsamenzang met Mixed Emotions

lowerimg1

De Protestantse Gemeente Silvolde organiseert ook dit jaar weer een Kerstsamenzang in haar vernieuwde kerkgebouw, en wel op zaterdag 17 december. Dit jaar zal het koor ‘Mixed Emotions’ uit Silvolde daar medewerking aan verlenen.

Samen met het koor heeft de organisatie een mooi programma samengesteld. Samen met het koor kunnen bekende advents- en kerstliederen worden gezongen en als afwisseling kan men ook luisteren naar het kerstrepertoire van het koor. Tussen door worden enkele passende gedichten gelezen. Het programma is inmiddels bekend en ziet er veelbelovend uit.

Deze avond wordt gehouden in de onlangs heropende kerk. Het gebouw is van binnen heringericht waardoor het multifunctioneler te gebruiken is. Voor wie het kerkgebouw nog niet van binnen heeft bekeken is dit een uitgelezen kans. Daarnaast kan men genieten van de goede akoestiek, mooie koorzang en fijne samenzang. Deze kerstsamenzang wordt gehouden op zaterdag 17 december, aanvang 19.30 uur en het geheel zal ongeveer een uur duren. De entree is vrij, bij de uitgang is een collecte voor de onkosten. Houdt u van zingen en wilt u alvast een beetje de kerstsfeer proeven, u bent van harte welkom op deze Kerstsamenzang avond. En breng gerust familie en vrienden mee.

Voor meer informatie

Anton Neijland
Protestantse Gemeente Silvolde
0315-631627
a.neijland@planet.nl


Dit bericht is geplaatst in nieuws, verenigingen. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com