Kerstmarkt tijdens weekmarkt in Silvolde

lowerimg1

Donderdagmorgen 22 december is er tijdens de weekmarkt rondom de Protestantse Kerk te Silvolde weer een kerstmarkt. Dit wordt georganiseerd door leden van de Protestantse Gemeente te Silvolde.

Tijdens de weekmarkt a.s. donderdag is de kerk open voor het publiek. Iedereen die de nieuw ingerichte kerk wil bekijken kan naar binnen en kan de kerk – nu in kerstsfeer- bekijken. Onder de toren is een klein kerstmarkt ingericht waar van alles rondom kerst te koop is en waar ook Kerststerren (bloemen) worden verkocht. Daarnaast wordt er koffie en chocolademelk geschonken. Afgelopen donderdag werd dit voor de eerste keer georganiseerd en naar aanleiding van de positieve reacties die men daarop ontving is besloten ook a.s. donderdag de kerkdeuren weer open te zetten. Van 9:00 tot 13:00 uur is men van harte welkom in en om het kerkgebouw.

Voor meer informatie
Anton Neijland
Protestantse Gemeente Silvolde
0315-631627 a.neijland@planet.nl


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Kerken nieuws, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com