KERST BIJ HARMONIE ST. RADBOUD

lowerimg1

Het is inmiddels een mooie traditie geworden….om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen, houden de leerlingen van harmonie St. Radboud uit Silvolde ook dit jaar weer een gezellig kerstconcert. Dit concert zal plaatsvinden op zondagochtend 17 december om 10:30 uur in de Eko Theaterzaal van ‘Ons Pakhuus’. De entree is gratis.

Op het programma staan natuurlijk de mooiste kerstnummers die de jonge muzikale talenten met veel plezier willen laten horen. Van blokfluit tot saxofoon, van fagot tot tuba, iedereen zal zijn uiterste best doen om het beste van zichzelf te laten horen en uiteraard zal ook dit concert weer worden afgesloten met een zwingende kerstset van ons jeugdorkest Akkoord onder leiding van Jan Mellee. Naast deze muzikale invulling zullen er ook mooie kerstverhaaltjes worden voorgelezen. Alle ingrediënten voor een geweldig kerstspektakel zijn aanwezig! U komt toch ook luisteren en wellicht meezingen?

Wilt u meer weten over Harmonie St. Radboud? Kijk dan op www.radboudsilvolde.nl of bel naar het secretariaat: 06-23779803.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert 20 januari: Orgelconcert met Wilbert Berendsen en Harrie Scheffer

Op zondag 20 januari a.s. is er in de Protestantse kerk te Silvolde weer een zondagmiddagconcert. Dit ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com