Kangoeroewoning – Jachtlaan 38-42 – Silvolde

lowerimg1

Samen wonen en toch apart

Een kangoeroewoning is een uniek soort woning voor mensen die elkaar zorg of ondersteuning bieden. Daarbij zijn verschillende vormen denkbaar. Bijvoorbeeld een jong stel met inwonende (hulpbehoevende) ouders. Of ouders met een gehandicapt kind. Of gewoon mensen die het fijn vinden om samen te wonen. Mensen die er voor elkaar willen of moeten zijn, en tegelijkertijd toch ieder hun eigen privéruimte willen hebben.

Twee zelfstandige woningen naast elkaar 

Eigenlijk is een kangoeroewoning een klein appartementencomplexje. Achter de gezamenlijke entree bevinden zich twee voordeuren van de zelfstandige woningen. De moeder- en de buidelwoning hebben ieder een eigen badkamer, keuken, woonkamer, etc.. De buidelwoning is geheel gelijkvloers. De ruime hoofdwoning bestaat uit meerdere verdiepingen. De woningen worden alleen in combinatie verhuurd.

Huurtoeslag, huurprijs en woonlasten

De huurprijs voor de moederwoning is € 708,96. Voor de buidelwoning € 697,76. Daarmee komen deze woningen ook in beeld voor huurtoeslag. Toekenning daarvan betekent dat de uiteindelijke huurprijs lager zal uitvallen. De hoogte van de toegekende huurtoeslag is afhankelijk van uw inkomen.

De woonlasten in deze woningen zijn relatief laag, door onder andere de goede isolatiewaarde van de woning: energielabel A. Hiermee kunnen de stookkosten voor gas relatief laag uitvallen, wat voor u al gauw een behoorlijke besparing kan betekenen.

Vanaf juni te huur

Jachtlaan 38-42 komt eind mei vrij voor verhuur aan nieuwe huurders.
Meer informatie

Heeft u belangstelling voor dit unieke woonconcept? Neem dan contact op met wijkconsulent Theo Braam via (0315) 69 60 38 of t.braam@wonion.nl.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Bedrijven in Silvolde, nieuws, wonen, zorg-welzijn. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com