Jubileumconcert Masha Bijlsma Band op 10 december

lowerimg1

De Masha Bijlsma Band viert het 25-jarig jubileum. Met de toepasselijke ‘Past and present tour’ treedt Masha Bijlsma dit jaar met haar band op in zalen en clubs in binnen- en buitenland. De feestelijke apotheose is tijdens het jubileumconcert op zondagmiddag 10 december vanaf 15.00 uur in café ’t Centrum in Silvolde.

Tijdens haar opleiding jazzzang op het Arnhemse conservatorium richtte de Silvoldse zangeres de Masha Bijlsma Band op. Vader Dries kwam als drummer in de band en moeder Ietsje de Leeuw ging het management verzorgen. Deze succesvolle samenwerking bestaat tot op de dag van vandaag. Ze trad op in Amerika en Indonesië en ook de gig op het North Sea Jazz Festival noemt ze een hoogtepunt. Vooral in de Duitstalige landen is de Masha Bijlsma Band regelmatig te bewonderen. Ook als zangdocente is zij alom gewaardeerd.

Jubileumoptreden
Het lag voor de hand dat het hoogtepunt van het jubileumjaar in haar woonplaats Silvolde plaatsvindt. Dit optreden is op zondagmiddag 10 december vanaf 15.00 uur in café ’t Centrum. Het repertoire bevat nummers uit ‘the past and present’ van de band. Naast zangeres Masha Bijlsma wordt haar band gevormd door de vaste muzikanten Hans Kwakkernaat (piano), Dries Bijlsma sr. (drums) en bassist Ruud Ouwehand.

Gastmusici
Voor haar jubileumfeest heeft Masha enkele bijzondere gasten uitgenodigd.
De internationaal gelauwerde jazzmuzikanten saxofonist Tony Lakatos en trombonist Bart van Lier versterken voor dit optreden de band. Ook broer Dries Bijlsma junior, die furore maakt als producer van Typhoon en van het laatste BLØF-album, speelt mee op gitaar.

Het jubileumconcert wordt georganiseerd door de stichting Silvolde aan Zee


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com