Jubileum Sint Maartenviering in Silvolde

lowerimg1

Het is dit jaar alweer voor de vijfde keer dat de Silvoldse kerken een Sint Maartenoptocht organiseren. Deze zal plaats vinden op zondag 11 november. Een optocht, die wordt gelopen in het donker, maar mooi wordt verlicht door de lichtjes langs de straten en de vele mooie lampions. Ook dit jaar zal Sint Maarten op een echt paard voorop lopen en is er tijdens de optocht muziek van harmonie St. Radboud. Er wordt gestart om 17.00 uur in de R.K. Mauritiuskerk. Via zorgcentrum de Schuylenburgh, waar kinderen de bewoners een traktatie aanbieden, wordt er teruggelopen naar de Sprank. Daar zal een kort toneelstukje opgevoerd worden over het leven van Sint Maarten. Hierna zijn er binnen lekkere broodjes met warme chocolademelk.

Bij aanvang in de RK Kerk zal een bolderkar staan voor bijdragen aan de voedselbank. Iedereen is van harte welkom om er ook in dit jubileumjaar weer een mooie optocht van te maken.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Kerken nieuws, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com