Informatie bijeenkomst glasvezel Silvolde

lowerimg1

Op 16 november om 20.00 uur houden wij een informatiebijeenkomst over de komende aanleg van glasvezel in het buitengebied van Silvolde. De bijeenkomst vindt plaats in Ons Pakhuus, Molenberg 2, Silvolde.

In juli heeft de gemeente Oude IJsselstreek een overeenkomst getekend met de firma CIF over het aanleggen van glasvezel in het buitengebied. Alle gemeenten in onze buurt hebben dat gedaan, zodat het buitengebied van de Achterhoek eindelijk een snelle verbinding met internet kan krijgen. De gemeente heeft de dorpsbelangenorganisaties gevraagd om hun bewoners van het buitengebied te motiveren hieraan deel te nemen. Het verhaal gaat namelijk alleen door als er meer dan 50% van bewoners van het buitengebied deelnemen. Om dat te kunnen bereiken worden mensen die zelf achter de aansluiting van glasvezel staan, gevraagd om in hun buurt actief te gaan werven. De zogenaamde ambassadeurs.

Tijdens de informatieavond zal informatie gegeven worden over wat glasvezel inhoudt, hoe het proces met CIF gaat lopen, wat de planning is, etc. Dit gebeurt door onder andere Geoff Coupe van de werkgroep Oude IJsselstreek op glas. Dan zal ook gevraagd worden wie zich nog meer als ambassadeur wil inzetten om deze belangrijke verbetering van de kwaliteit in het buitengebied te realiseren.

Namens Silvolds Belang, Wim Beijer


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Gemeente nieuws, nieuws, Silvolds Belang Nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com