Historische fietsroute Silvolde verlengd

lowerimg1

Vanaf dinsdag 20 mei is het verlengde historisch fietsrondje Silvolde beschikbaar via website, VVV en toeristische ondernemers . De werkgroep buitengebied van de dorpsvereniging heeft dit rondje uitgewerkt om de inwoners van Silvolde nog meer te laten genieten van de mooie omgeving van het dorp. Het succes van de route zoals vorig jaar is uitgewerkt, smaakte naar meer.

 

Het fietsrondje van 22 of 29 kilometer is geschikt voor iedereen. Het gaat niet alleen over asfaltwegen, maar zoekt ook meer onbekende plekken op via zandpaden en paadjes. Je komt daardoor heel dicht bij de natuur. Ook passeer je verschillende rustplaatsen en horecagelegenheden waardoor je zelf je tempo kunt bepalen.

Samen met de heemkundige vereniging Old Sillevold zijn stukjes geschiedenis van de streek toegevoegd aan de routebeschrijving. Foto’s van interessante punten maken de routebeschrijving compleet.

Via de website www.silvoldeonline.nl is een eenvoudige versie van de route te downloaden. Een gift van de Rabobank heeft het mogelijk gemaakt de boekjes met foto’s in kleur te laten printen en deze via de VVV’s, het Creatieplein en via toeristische ondernemers, beschikbaar te stellen.

 

Naast de fietsroute heft de werkgroep afgelopen jaar ook een wandelrondje rond Silvolde uitgewerkt en aangeboden aan het Routebureau. De route is opgenomen in de wandelknooppuntenkaart die dat bureau dit jaar gaat afronden. Fietsers en wandelaars kunnen daarmee aan hun trekken komen.

 

Werkgroep Buitengebied  van Silvolds Belang.

Hier de route downloaden
Hier de printversie downloaden


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Gemeente, nieuws, Silvolds Belang Nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com