Het Bestuur van Silvolds Belang nader voorstellen

lowerimg1

Wij willen het Bestuur van Silvolds Belang u de komende weken nader voorstellen.Meer interesse voor SB neem contact op met het secretariaat: t.sprenkelder@silvoldsbelang .nl

Sinds 1919 heeft Silvolde een belangenvereniging. Silvolds Belang is het contactorgaan tussen  inwoners van Silvolde en de gemeente Oude IJsselstreek en andere maatschappelijke instanties.

De bestuursleden van Silvolds Belang staan midden in de Silvoldse samenleving en ieder heeft een  eigen netwerk en zijn allen bekend bij een groot deel van de Silvoldse bevolking.

Silvolds  Belang wil het klankbord zijn met een ondersteunende/ adviserende functie in zaken welke de leefbaarheid van ons dorp raken.

Die leefbaarheid gaat ons allen aan en daarvoor moet een gezamenlijke verantwoordelijkheid worden genomen.

Het bestuur van Silvolds Belang bestaat uit :

Egbert Hermsen, Toos Sprenkelder- Wissink, John Karssen, Paula Tuenter, Mark Kaak, Peter van der Kemp, Jeroen Helming, Marco Kraan en (gastbestuurslid) Ben Donderwinkel.

 

egbertWe stellen U, Egbert Hermsen voorzitter,

nader voor.

 

 

Waarom Silvolds Belang?
Wonen in een dorp betekent voor mij dat je naast je eigen woonplek ook verantwoordelijk kunt zijn voor de leefomgeving. Met mijn bestuursfunctie in de Vereniging Silvolds Belang zie ik mogelijkheden om met anderen te werken aan de leefbaarheid van ons dorp. Het is boeiend om gezamenlijk hierover in gesprek te zijn en uitwerking te geven aan een Leefbaar Silvolde.
Nu is Silvolds Belang intensief betrokken bij realisatie van het centrumplan  “Silvolde aan de Slag” , maar voor de toekomst zijn er diverse maatschappelijke vraagstukken welke oplossing vragen.
Gezamenlijk enthousiasme  en inzet vormt de kracht!


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Bedrijfsleven nieuws, Bedrijven in Silvolde, nieuws, Silvolds Belang Nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com