Harmonie St. Radboud

Harmonie St. Radboud is opgericht op 27 maart 1922. De vereniging telt in totaal 76 leden, waarvan 46 muzikanten deel uitmaken van het harmonieorkest welke sinds 2006 onder de enthousiaste leiding staat van dirigent Robert Wijnands. Naast het harmonieorkest heeft de vereniging een drumband die het orkest vooral ondersteunt tijdens buitenoptredens en serenades.

Harmonie St. Radboud is een actieve muziekvereniging in Silvolde die regelmatig bijzondere concerten organiseert. Te denken valt daarbij o.a. aan het ‘Radboud Circustheater’, een groots spektakel met diverse circusacts t.g.v. het 80-jarig jubileum. Het 85-jarigjubileumjaar 2007 is spetterend afgesloten met een swingende dansavond, uitgevoerd door de harmonie en de BaJAZZo Bigband uit Emmerich. In april 2010 heeft de harmonie in samenwerking met de band Thursday@8 een pop-/rockconcert gehouden in ’t Pakhuus.

Naast de concerten is de vereniging altijd aanwezig bij plaatselijke gebeurtenissen in Silvolde, zoals bijvoorbeeld de intocht van Sinterklaas, de opening van de kermis, de carnavalsoptocht, Koninginnedag, kerkdiensten etc.


Dit bericht is geplaatst in Verenigingen met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com