Harmonie St. Radboud uit Silvolde sluit jaar af met ‘Kerstspektakel’

lowerimg1

Op zondag 23 december organiseert harmonie St. Radboud een echt Kerst Spektakel in ‘Ons Pakhuus’ te Silvolde. Vanaf 10:30 uur worden bezoekers getrakteerd op kerstmuziek van allerlei soorten groepen. Zo zal het harmonieorkest te horen zijn, maar ook het leerlingenorkest, individuele leerlingen en zelf de allerjongste blokfluiters laten van zich horen. Een waar spektakel waar Radboud best trots op mag zijn.

Sinds september zijn er weer diverse Radboud-leerlingen gestart met een opleiding op een instrument. Zij volgen o.a. lessen in ‘Ons Pakhuus’, de thuisbasis van harmonie St. Radboud, maar er zijn er ook die verder weg lessen krijgen. Om ze allemaal eens bij elkaar te hebben is soms een hele klus, maar met kerst gaat dit weer lukken. Alle leerlingen zullen van zich laten horen en ook de harmonie speelt een vrolijke noot mee.

Vanaf 10:30 uur zullen de jongste leerlingen beginnen om hun kunsten te vertonen. Hoewel sommigen dus maar kort bezig zijn, hebben ze allemaal een kerstnummer ingestudeerd. Het is dan mooi om te zien hoe een muzikant zich kan ontwikkelen en hoe je samen tot iets moois kan komen. Als afsluiter zal zowel het leerlingenorkest ‘Akkoord’ als het harmonieorkest samen laten horen hoe kerst tegenwoordig mag klinken. Met diverse swingende nummers op het repertoire zal het een waar spektakel worden. De moeite waard om te gaan kijken.

Voor meer informatie over harmonie St. Radboud of haar muziekopleidingen kijk op www.radboudsilvolde.nl

 


Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws, nieuws, Verenigingen. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com