GRATIS BLOKFLUITLES BIJ HARMONIE ST. RADBOUD

lowerimg1

SILVOLDE- Op maandagavond 5 september van 19:00 tot 20:00 uur wordt er in Ons Pakhuus in Silvolde een informatieavond gehouden over de opleidingsmogelijkheden bij Harmonie St. Radboud, waaronder de gratis blokfluitlessen.

Al jaren volgen jonge beginnende muzikanten een blokfluitopleiding bij de harmonie en met succes. Want zodra de blokfluiters hun certificaat hebben gehaald vervolgen ze de muziekopleiding op een instrument, dat geschikt is voor het spelen in het plaatselijke harmonieorkest. Harmonie St. Radboud is een levende vereniging met ongeveer 90 leden. Het harmonieorkest heeft vele jongere muzikanten en er heerst een gezellige sfeer binnen de vereniging. Wilt u of uw zoon/dochter ook bij de harmonie spelen? Die mogelijkheid is er altijd!

Binnenkort beginnen we weer met de gratis blokfluitopleiding voor leerlingen vanaf ongeveer 8 jaar. Op maandag 5 september is er om 19:00 uur een informatieavond in Ons Pakhuus. Hier zal alles over de opleidingsmogelijkheden bij Harmonie St. Radboud worden uitgelegd. Hier bent u van harte welkom. Ook is er de mogelijkheid om lessen te volgen voor het slagwerk bij onze drumband onder leiding van Ruben Berendsen.

Natuurlijk kunnen ook volwassenen een muziekopleiding volgen. Dit is mogelijk op verschillende instrumenten. Daarnaast is er ook nog plek in het orkest voor gevorderde muzikanten. Wilt u na jaren niet musiceren de draad weer op pakken? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom. Kortom, mogelijkheden te over bij Harmonie St. Radboud.

Voor informatie over de verschillende vormen van de lessen kunt u contact opnemen met jeugdcoördinator Jolène Steverink, telefoon 06-45734692. Of bezoekt u eens een repetitie van het harmonieorkest op dinsdagavond van 19:45 uur tot 21:45 uur, of van de drumband op donderdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in Ons Pakhuus, Molenberg 2 in Silvolde.
Kijk voor meer informatie op www.radboudsilvolde.nl.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, nieuws, Verenigingen. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com