Fietsdriedaagse “Ons Pakhuus”!

De fietsdriedaagse van de Stichting “Ons Pakhuus” komt er weer aan.  Aan dit sfeervolle driedaagse evenement, vaste prik in het eerste weekend van juli, kunnen alle leden van het gezin en of families deelnemen. De routes leiden langs bekende en onbekende mooie stekjes in de omgeving. De lengte van de routes is ongeveer 30 kilometer. De vaste deelnemers weten dat er ook nog hele mooie prijzen te winnen zijn. Zowel dagprijzen als een hoofdprijs. Des te meer een reden om mee te doen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door hoofdsponsors Dago Autogroep en van Balveren Fiets en Fitness.  Ook de subsponsors stellen mooi prijzen beschikbaar. Van Aalten Groente en Fruit zorgt voor de gezonde versnapering tijdens de tocht en Basil schenkt passende cadeaus voor op de fiets.
Deze fietsdriedaagse zal worden gehouden op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 juli en zondag 2 juli.  Inschrijven en starten bij “Ons Pakhuus” aan de Molenberg 2 te Silvolde, op vrijdag 30 juni tussen 18.00u en 19.00u. Zaterdag 1 juli en zondag 2 juli tussen 13.00u en 14.00u. Kosten inschrijving € 2,00 per persoon per dag. Per persoon voor drie dagen € 5,00. Bij de start te voldoen. Voor kinderen welke bij de ouders op de fiets in een zitje vertoeven is deelname gratis. De winnaars van de dagprijzen en de hoofdprijs zullen zondag na de fietstocht bekend worden gemaakt.
Het bestuur van “Ons Pakhuus” hoopt een groot aantal fietsers te mogen verwelkomen.
Zie ook de site www.onspakhuussilvolde.nl .


Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

KERST BIJ HARMONIE ST. RADBOUD

Het is inmiddels een mooie traditie geworden....om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen, houden de leerlingen ...

Lees meer...

Kerstmarkt tijdens weekmarkt in Silvolde

Donderdagmorgen 14 december en donderdagmorgen 21 december is er tijdens de weekmarkt rondom de Protestantse Kerk te ...

Lees meer...

Jubileumconcert Masha Bijlsma Band op 10 december

De Masha Bijlsma Band viert het 25-jarig jubileum. Met de toepasselijke ‘Past and present tour’ treedt Masha ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com