Fietsdriedaagse “Ons Pakhuus”!

lowerimg1

De “Ons Pakhuus” fietsdriedaagse komt weer aan.  Dit sfeervolle driedaagse evenement, wordt gehouden op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus. Een toertocht voor alle leden van het gezin en of families. De routes leiden langs bekende en onbekende mooie stekjes in de omgeving. De lengte van de routes is ongeveer 30 kilometer. De vaste deelnemers weten dat er ook nog hele mooie prijzen te winnen zijn. Des te meer een reden om mee te doen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door hoofdsponsors Dago Autogroep,  van Balveren Fiets en Fitness en Fit-en gezondheidscentrum Ketelaar Sport.  Ook de subsponsors stellen mooi prijzen beschikbaar. Van Aalten Groente en Fruit zorgt voor de gezonde versnapering tijdens de tocht en Basil schenkt passende cadeaus voor op de fiets. Inschrijven en starten bij “Ons Pakhuus” aan de Molenberg 2 te Silvolde, op vrijdag 24 augustus, de “Fit-en gezondheidscentrum Ketelaar Sport” route, tussen 17.00u en 18.00u. Zaterdag 25 augustus, de “Van Balveren Fiets en Fitness” route, en zondag 26 augustus, de “Dago Autogroep” route, tussen 13.00u en 14.00u. Kosten inschrijving € 2,00 per persoon per dag. Per persoon voor drie dagen € 5,00. Bij de start te voldoen. Voor kinderen welke bij de ouders op de fiets in een zitje vertoeven is deelname gratis. De winnaars van de dagprijzen en de hoofdprijs zullen zondag na de fietstocht bekend worden gemaakt.
Het bestuur van “Ons Pakhuus” hoopt een groot aantal fietsers te mogen verwelkomen.
www.onspakhuussilvolde.nl             info@onspakhuussilvolde.nl                                                                  Foto Henk van Raaij.

Fietsers klaar voor de start.

 


Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert met Luc ten Brinck

Op zondag 17 februari is er weer een zondagmiddagconcert in Silvolde, dit keer met zanger en gitarist ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com