“Een baby om te stelen” in “Ons Pakhuus”

lowerimg1

Op zaterdag 7 april 2018 speelt de Toneelgroep Heelweg in de “Eko Theaterzaal” van “Ons Pakhuus”, Molenberg 2 te Silvolde, het blijspel “Een baby om te stelen”. Dit blijspel bestaande uit drie delen is van Bernd Gombold en is vertaald door Huib Drukker. Het verhaal speelt zich af in Elkenrade, een gehucht in de gemeente Gulpen-Wittem, in het zuiden van provincie Limburg. Het is een klein plaatsje waar bijna nooit iets gebeurd…..!!!! Maar op zekere dag komt de burgemeestersvrouw terug uit een kuuroord. Toch niets bijzonders, maar ze heeft onverwachts iets meegebracht.

Dat was op zich niet zo erg, maar de sterke arm, een bemoeizuchtige buurvrouw, een landloper, een luie gemeentearbeider, haar echtgenoot, z’n assistente en haar bazige schoonmoeder, iedereen wilde het neusje van de zalm weten. Dit alles zorgt voor grote hilariteit. “Een baby om te stelen” is een blijspel om van te genieten! Aanvang 20.00u, zaal open 19.15u, entree € 7,50. Reserveringen via info@onspakhuussilvolde.nl of mobiel 06 36172919.

 


Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

Zondagmiddagconcert 20 januari: Orgelconcert met Wilbert Berendsen en Harrie Scheffer

Op zondag 20 januari a.s. is er in de Protestantse kerk te Silvolde weer een zondagmiddagconcert. Dit ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com