Duurzame LED verlichting voor Van Elburg Meubelstoffering

lowerimg1

Duurzame LED verlichting voor Van Elburg Meubelstoffering

Van Elburg Meubelstoffering heeft begin dit jaar alle conventionele verlichting vervangen door LED verlichting. In totaal zijn 137 lampen 1 op 1 vervangen door nieuwe LED lichtbronnen. Het bedrijf bespaart door de overstap ruim 65% op energiekosten.

De TL-buizen in de werkplaats van Van Elburg gaven niet meer de gewenste lichtopbrengst. De armaturen waren echter nog niet aan vervanging toe. Daarom was het stoffeerbedrijf op zoek naar een oplossing om de TL-buizen 1 op 1 te vervangen door energiezuinige LED buizen. In de zoektocht kwam Van Elburg al snel uit bij de retrofit lampen van Saled LED verlichting.

Eigen installatie
In totaal zijn er 137 LED tubes besteld door Van Elburg. Het vervangen van de buizen werd vervolgens volledig door eigen personeel uitgevoerd. De bestaande armaturen werden hierbij hergebruikt. Naast een forse besparing op energiekosten werd hierdoor ook bespaard op montage- en vervangingskosten, waardoor de investering nóg sneller is terugverdiend.

LED werkplaats verlichting
Van Elburg Stoffering bekleedt of herstoffeert zitmeubelen en onderdelen voor de zorgsector, de meubelindustrie en de particuliere markt. Begrippen als kwaliteit en duurzaamheid zijn hierbij zeer belangrijk. De LED werkplaats verlichting levert een uitstekende bijdrage aan deze begrippen. De kwalitatief hoogwaardige LED’s hebben namelijk een lange levensduur en zijn zeer energiezuinig. Bovendien levert Van Elburg een mooie bijdrage aan het milieu doordat de totale uitstoot van CO2 met 65% wordt teruggedrongen.


Dit bericht is geplaatst in Algemeen info, Algemeen nieuws, Bedrijfsleven nieuws, nieuws. Bookmark de permalink.


Aktiviteiten in Silvolde

RADBOUD VERKLAART DE LIEFDE TIJDENS CONCERT

Op zondag 24 maart zal harmonie St. Radboud uit Silvolde een echt liefdesconcert geven, getiteld ‘Radboud in ...

Lees meer...

Zondagmiddagconcert met ‘A Sign of Friendship

Op zondag 24 maart a.s. komt ‘A Sign of Friendship’ naar Silvolde voor het laatste zondagmiddagconcert van ...

Lees meer...

Nieuwsbrief 22

Beste Silvoldenaren. Wederom is er 1 jaar voorbijgevlogen, waarbij het bestuur van Belangenvereniging Silvolds Belang zich heeft beziggehouden ...

Lees meer...

Heel Silvolde in een buurt WhatsApp

Verschillende gemeenten en dorpen in onze omgeving zijn al begonnen met een buurt-WhatsApp en niet zonder resultaten. Ook ...

Lees meer...

Silvolde op Twitter

Steun Leefbaarheid

steun-leefbaarheid-Silvolde-Steun-Silvolds-Belang-SilvoldeonlineHoe meer mensen lid worden van onze vereniging Silvolds Belang, met des te meer kracht kunnen wij opkomen voor de leefbaarheid van Silvolde. Werf dan ook dorpsgenoten om lid te worden van onze vereniging voor slechts € 5 euro per jaar! Overmaken kan bij de Rabobank op bankrekeningnummer NL77 RABO 0359 1628 00 t.n.v. Silvolds Belang.

Gratis pagina op Silvoldeonline.nl

Voor Silvoldse verenigingen, bedrijven en organisaties:
Formulier verenigingen
Formulier bedrijven/organisaties

Meewerken

Meewerken aan Silvoldeonline.nl?
Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Al geregistreerd. Log hier in. Meer informatie: klik hier>>

Silvolds weer

Aanmelden voor BuurtWhatsApp buurtapp
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com